את הבצק עלים נפרוס על השיש ונחתוך לריבועים כדי שנקבל בורקסים משולשים.
עכשיו במרכז כל ריבוע שחתכנו נשים כף נדיבה מהבשר, ונסגור לצורת משולש.
אם בא לכם בורקס בצורת חילזון, תחתכו לאורך רצועה עבה.
שימו לכל האורך בשר ותסגרו לצורה של נקניק ואז ללפף לצורת חילזון.
לשים נייר אפיה בתבנית אפייה ולסדר את הבורקסים בה.
נשבור ביצה בקערית לטרוף ולהבריש את הבורקסים ומעל לפזר שומשום.
לתנור אפיה שחיממנו מראש על 180 מעלות נכניס את הבורקסים ונאפה במשך כ 30 דקות (קו למעלה קו למטה).