Go Back
עוגת שמנת ב 2 דקות עבודה

עוגת שמנת ב-2 דקות עבודה

עוגת שמנת אוורירית ומפנקת שמכינים ב־2 דקות. ללא מיקסר וללא הפרדת ביצים!
ציון 4.36 על ידי 53 דירוגים
באדיבות: טליה שטיינגרט

ציוד

תבנית 24 או תבנית עגולה של אנגלשקייק

המצרכים

  • 1 שרוול פתי בר (250 גרם)
  • 1 חבילה חמאה מומסת (100 גרם )
  • 4 גביעי שמנת חמוצה של פעם (800 מ"ל)
  • 4 ביצים
  • 1 1/2 כוסות סוכר ((אפשר להפחית עד 3/4 כוס))
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)

אופן ההכנה

  • נטחן את הביסקוויטים ונערבב יחד עם החמאה המומסת ונשפוך לתבנית ונצמיד לתחתית שלה.
  • נמרח חמאה או תרסיס שמן בצדי התבנית.
  • נערבב את שאר המצרכים יחדיו ונשפוך על הביסקוויטים.
  • נכניס לתנור לחום של 200 מעלות למשך 40 דקות.
  • נוציא מהתנור וניתן לעוגה להצטנן מעט.
  • נכניס למקרר לפחות ל-7 שעות או יותר טוב, ללילה שלם.

הערות וטיפים

להגיש קר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.