Go Back
+ servings
סמבוסק גבינה

סמבוסק גבינה

סמבוסק גבינה פריך, טעים ומפנק שאי אפשר להפסיק לאכול! מתכון קל לבצק נוח לעבודה.
ציון 4.63 על ידי 8 דירוגים
כמות 25 יחידות
באדיבות: שרה יוסף

ציוד

כוס מידה: חד פעמי 200 מ"ל

המצרכים

  • 3 כוסות קמח
  • ¼ כפית שמרים יבשים
  • ¼ כפית סוכר
  • ½ כפית מלח
  • מרגרינה או חמאה (מאה גרם )
  • ¼1 כוסות מים

מרכיבים למילוי:

  • 1 חבילה גבינה לבנה (250 גרם)
  • גבינה פטה קשה מגורדת (150 גרם )
  • 1 ביצה
  • 1 כף קמח
  • מלח (קורט)

אופן ההכנה

  • מערבבים את חומרי הבצק הכל יחדיו עד לקבלת בצק רך ונעים.
  • מכסים ונותנים לו לנוח כחצי שעה.
  • נקמח משטח נרדד נקרוץ עיגולים.
  • בשלב זה נשים מלית בכל אחת לסגור היטב למרוח ביצה ושומשום.
  • נכניס לאפייה בתנור על חום 180 מעלות עד להזהבה בערך 20 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.