Go Back
עוגה בחושה ב-5 דקות ללא מיקסר

עוגה בחושה ב-5 דקות ללא מיקסר

עוגה פרווה נהדרת בטעם תפוזים ושוקולד עם נגיעות קלות של קינמון ב - 5 דקות!
ציון 4.38 על ידי 128 דירוגים
באדיבות: ליאורה שומרון

ציוד

1 כוס מידה
2 תבניות אינגליש קייק או לחד פעמי בינונית

המצרכים

  • 4 ביצים (גדולות מספר 1)
  • 1 כוס סוכר (200 גרם)
  • ½ 2 כוסות קמח (300 גרם)
  • 2.5 כפיות אבקת אפייה
  • ¾ כוס מיץ תפוזים
  • ¾ כוס שמן
  • מלח (קורט )
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף שוקולית
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כף סוכר חום דמררה

אופן ההכנה

  • נערבב את הביצים, סוכר, מיץ, שמן, קמח, אבקת אפייה, מלח, וניל לתערובת אחידה.
  • נוציא כחצי כוס מהבלילה ונשמור בצד.
  • נערבב שוקולית, קינמון וסוכר חום, ונוסיף לבלילה שהשארנו בצד.
  • ליצוק קצת יותר ממחצית הכמות של הבלילה הבהירה.
  • מעל לצקת את הבלילה הכהה.
  • מעל נוסיף את שארית הבלילה הבהירה.
  • נערבב מעט בשביל יצירת צורות.
  • נאפה על חום בינוני 180 מעלות 45 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי, נצנן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.