Go Back
ללא מרגרינה עוגיות פריכות ופשוטות עם שמן שתכינו קבוע! (פרווה)

עוגיות פריכות ללא מרגרינה 

פריכות וטעימות ביותר, ללא מרגרינה, שפשוט נמסות בפה - מתכון קל בטירוף, נותן מקום ליצירתיות והנאה צרופה והכי חשוב- פרווה!
ציון 4.33 על ידי 81 דירוגים
באדיבות: טובה מרדכי

ציוד

1 כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 3 ביצים
  • ¾ כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • ½ 3 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה

  • נחמם תנור ל 180 מעלות
  • נשים את כל החומרים יחד, נלוש מעט ביד עד שהבצק מתאחד.
  • נעטוף בנייר ניצמד ולהניח במקפיא ל-10 דקות.
  • נפתח את הבצק עם מערוך וניצור צורות איך שרוצים עם קורצן.
  • נאפה את העוגיות עד שמזהיב ומקבל צבע יפה.
  • העוגות פריכות ונמסות בפה. להגיש וליהנות!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.