Go Back
עוגת שוקולד עם גנאש

עוגת שוקולד עם גנאש שתמיד מצליחה

מבצע לשבת - שתי עוגות מופלאות במחיר אחד! הנה המתכון ה-מושלם של עוגת שוקולד גבוהה שתמיד מצליחה. בלילה אחת ושני קינוחים מופלאים לסוף שבוע שוקולדי וטעים!
ציון 4.80 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: גילה מוגמי

המצרכים

לעוגה:

  • ½1 כוסות קמח
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס שמן
  • 3/4 כוס מים
  • 3 כפות קקאו
  • 3 כפות אבקת פודינג וניל
  • 1 כף רום
  • 1 כף נס קפה
  • 1 אבקת אפיה (10 גרם)

לציפוי:

  • מטבעות שוקולד לבן
  • קוקוס

אופן ההכנה

  • מערבבים היטב את כל החומרים, ושמים בתבנית שרוצים

לעוגה קלאסית:

  • שופכים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק ואופים כרבע שעה על חום 180 מעלות

לעוגת מיני עם קוקוס:

  • מניחים את הבלילה בתבניות מיני אישיות ומפזרים קוקוס בנדיבות לפני האפייה. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים כ-5-8 דקות

לעוגת מיני עם מטבעות שוקולד לבן:

  • שמים בתחתית של כל תבנית אישיות מטבע שוקולד לבן, שופכים מעט בלילה ומניחים מעל מטבע שוקולד נוסף. אופים כרבע שעה בחום 180 מעלות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.