מחממים תנור ל-180 מעלות.
מטגנים במחבת גדולה את הבצל יחד עם קצת מלח עד שמזהיב ומקבל צבע יפה. אפשר גם ממש לקרמל אותו, בחירה שלכם.
מוסיפים את הכורכום ומערבבים במשך כמה שניות כדי לפתוח אותו.
מוסיפים את הפטריות ושאר התבלינים ומקפיצים כ-5 דקות.
טורפים בקערה את הביצים, מוסיפים את הטחינה וממשיכים לטרוף עד שמתקבלת בלילה אחידה. מניחים בצד.
מוסיפים לטיגון את הפטרוזליה, הכוסברה, עוד קצת מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב. מורידים מהאש ומניחים בצד להתקרר ל-5 דקות.
משמנים או מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
יוצקים את קערת הבלילה ואת תכולת המחבת שהספיקה להתקרר בינתיים לתבנית ומערבבים הכל יחד.
אופים ב-180 מעלות 35 דקות, או עד שהקיסם יוצא יבש ולפשטידה יש צבע זהוב יפה ומגרה, אז שימו עליה עין.