נשבור את המצות לתוך קערה, נשפוך מעל כ-2 כוסות מים ואז נשהה כחצי שעה שהכל יתרכך. אם חסר מים אז נוסיף ואם יש יותר מדי נסחוט את כל הנוזלים.
נוסיף את שאר רכיבי הבצק, ונערבב הכל לבצק נוח למגע ונקרר במקרר לשעתיים.
נעבור למילוי, ניקח את הפרסות ונקצוץ במג'ימיקס.
נחמם שמן במחבת רחב ונוסיף את הפרסה, לאדות ולטגן עד שמתרכך ומזהיב מעט.
נוסיף את הבשר טחון ונערבב ולפתוח כל הזמן עד שהבשר נהיה פירורים, נוסיף מלח ופלפל שחור ואז כך אבקת מרק בצל, נבשל על להבה נמוכה עד שכל הנוזלים מתאדים ואז נצנן.
מניחים על השיש נייר אפייה, מרססים במעט שמן ומשטחים חצי מכמות הבצק עד שנהיה עלה מלבני דק, לא לחשוש הבצק יהיה נוח לעבודה.
נניח חצי מכמות הבשר באמצע ונסגור הבצק מעל הבשר כך שתיווצר רולדה. ניעזר בנייר האפייה ואפשר גם בידיים, נהדק עם הידיים את הרולדה ונרסס תרסיס שמן ולפזר שומשום, נכניס למקרר לקירור של שעתיים לפחות
נאפה בתנור חם 180 מעלות עד שמזהיב.