שמים את הכמויות המדויקות ישר במיקסר ומכינים את הבצק.
מכסים את הבצק לכחצי שעה ולחלק ל- 20-25 כדורים.
מניחים את הכדורים בצלחת עם שמן ופותחים אותם לעלה דק דק. הכי דק שאפשר.
שמים עלה ראשון על מחבת חמה (רצוי מחבת טפלון), וכבר פותחים את העלה השני.....
ממשיכים כך אחד מעל השני, וכשיש בערך 7-8 עלים להוציא על צלחת. וככה עד שמסיימים.
לכסות בניילון את כל העלים המוכנים שיישארו רכים וטעימים.
על הצד הקראנצ'י והשחום של המופלטה מורחים חמאה ודבש. את הצד הרך לגלגל ולהגיש.