בסיר גדול נטגנן את הבצל עם 2 כפות שמן, ונוסיף את השום וממשיכים לטגן עד להזהבה קלה.
נוסיף את הגזר והסלרי וממשיכים לטגן כדקה.
נוסיף את שאר הירקות חוץ מהכוסברה והעדשים ומערבבים.
נוסיף את התבלינים ומערבבים.
נוסיף את המים ומביאים לרתיחה.
כשהמים רותחים נוסיף את הכוסברה הקצוצה והעדשים ונבשל על להבה בינונית עד שהירקות מתרככים.
נוציא חצי מכמות הירקות לקערה וטוחנים את השאר.
נחזיר לסיר את הירקות שהוצאנו ומערבבים הכל יחד.
מי שאוהב יכול לטחון את הכל