נחמם תנור ל-170 מעלות אפיה. נרפד רק את תחתית התבנית בנייר אפיה.
נקציף את הביצים שלמות עם מעט מלח ונוסיף בהדרגה סוכר.
במקביל נחמם במיקרוגל בפולסים קצרים את השוקולד עם השמנת להקצפה עד למרקם חלק.
נוסיף לקרם השוקולד כוס מים רותחים עם כף נס קפה ונערבב היטב.
נחזור לקערת המיקסר (עם הביצים), אחרי שקיבלנו בלילה תפוחה וחזקה נוריד את מהירות המיקסר למינימום.
כשהקרם (שוקולד) קר נוסיף בזרם דק לבלילת הביצים.
נמשיך לערבל עם וו גיטרה (מאוד מומלץ להחליף את המקצף בלון) ונוסיף את הקמח והקקאו.
נכבה את המיקסר ונערבב עם לקקן בתנועות קיפול עדינות.
יוצקים את הבלילה לתבנית ונאפה למשך 45 דקות.
להכנת הגנאש - בזמן שהעוגה בתנור נחמם במיקרוגל את השוקולד והשמנת בפולסים קצרים למספר דקות.
נעביר חצי כוס מהגנאש לקערה קטנה ונוסיף חצי כוס מים רותחים. את שארית הגנאש נשאיר לאחר כך.
על מנת שנקבל עוגה רטובה ורכה הסוד הוא מיד אחרי האפיה (כשהעוגה חמה) לחורר את כל העוגה עם שיפוד, ואז יוצקים את הגנאש עם המים הרותחים על כל העוגה.
אחרי שמסיימים להרטיב את העוגה נעטוף מיד עם ניילון נצמד כמה פעמים. ונותנים לעוגה מנוחה של עשרים דקות.
אחרי שהעוגה ספגה את הנוזלים נסיר את הניילון ולצקת את שארית הגנאש באופן אחיד.