לקערה מכניסים את כל החומרים לבצק (בלי נוטלה ואגוזי מלך), ונלוש את הבצק היטב.
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים וכל חלק נפתח בין שני דפי אפיה - נתחיל בראשון פותחים בין שני דפים ולוקחים תבנית מרובעת ומניחים על נייר האפיה לאחר שפתחנו את הבצק.
מסמנים את גודל התבנית, משחררים את נייר האפיה וחותכים את הקצוות.
שוב מניחים את הנייר והופכים ואז משחררים את הנייר ומורחים ממרח שוקולד או נוטלה (אפשר לפזר את אגוזי המלך על הממרח). מניחים בצד.
פותחים את החלק השני של הבצק בין שתי ניירות ומסמנים, חותכים ובעדינות מקפלים ומניחים על הבצק עם הממרח, ואז משחררים את הנייר ומורחים. וכך ממשיכים עם שאר הבצק שנותר.
אחרי שמסיימים עם השכבות, מכניסים למקרר לחצי שעה. לאחר מכן מוציאים וחותכים בעדינות לריבועים.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם בערך 20 דקות על חום של 170-180 מעלות, עד שזה זהוב אבל לא יותר מידי.
מקררים ומשחררים מהתבנית, ואז מפזרים מעל אבקת סוכר.