Go Back
עוגת שוקולד

עוגת שוקולד ללא הקצפה ב-5 דקות

עסיסיות מושלמת עם מרקם מעלף
ציון 4.29 על ידי 46 דירוגים
באדיבות: שירן מלכה

המצרכים

  • 2 כוסות קמח
  • 2 כוסות סוכר
  • 2 שקיות אבקת אפייה
  • 2 סוכר וניל
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס קקאו
  • 4 ביצים
  • 2 כוסות מים רתוחים
  • לגאנש שוקולד:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל
  • 2 חבילות שוקולד מריר

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים לעוגה היטב עד שלא יהיו גושים
  • משמנים תבנית ושופכים את התערובת
  • מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות שחומם מראש ל-40-45 דקות
  • בודקים עם קיסם עד שזה מוכן.
  • להכנת גנאש שוקולד - מחממים על הגז את השמנת מתוקה עם שוקולד השבור לקוביות, ומערבבים עד שנהיה סמיך
  • שהעוגה מוכנה, שופכים את הגנאש ומניחים לזה להתקרר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.