מקציפים את החלבונים ואז מוסיפים סוכר בהדרגה, סוכר וניל, ואבקת אפייה. לאחר מכן מוסיפים את החלמונים ואת כל שאר המרכיבים ומערבבים.
מחממים תנור לחום 170 מעלות. משמנית תבנית של התנור ואופים למשך 30-35 דקות. אפשר גם להעביר את המסה של העוגה בקנקן מדידה עם המספרים (מ"ל) ומחלקים את המסה של העוגה ב-3 תבניות עגולות, אבל אז האפייה תהיה קצרה יותר אז לשים לב. מצננים את העוגה היטב על השיש.
להכנת הקרם - מקציפים את כל המרכיבים יחד לקצף יציב.
מרכיבים את העוגה - חותכים את העוגה לשלושה מלבנים לאורך, מרטיבים את העוגה עם כוס נס קפה בלי חלב.
מניחים שכבה ראשונה ומרטיבים עם נס קפה, ואז מורחים קרם. מניחים עוד שכבה וכך הלאה עם שלושת השכבות. מסיימים בשכבת קרם.
לקישוט - מעל אפשר לפזר 100 גרם שוקולד מגורד, אפשר לקלף את השוקולד מריר עם הקולפן להוספת יופי לקישוט. אפשר גם 200 גרם אגוזי פקאן מסוכרים ואגוזי מלך קצוצים עם סירופ מייפל מעל.
חשוב לקרר לילה במקרר להתייצבות וספיגת טעמים. העוגה טעימה יום למחרת.