להכנת העוגה - שמים בקערה את הסולת עם השמן, תפוזים, כוס סוכר, צימוקים, קליפת תפוז או לימון, ביצים, אבקת אפייה, סוכר וניל. מערבבים היטב עד לתערובת אחידה.
לוקחים תבנית ומשטחים בה את כל התערובת.
מסמנים קוביות כדי שיהיה קל לחתוך, ושמים שקד על כל ריבוע.
אופים בתנור מחומם על 170 מעלות אפייה למשך חצי שעה או עד הזהבה.
להכנת הסירופ - מביאין לרתיחה את הסוכר ומים לקבלת צבע יפה של סירופ.
שופכים את הסירופ כשהוא חם על עוגה קרה. שופכים בנדיבות על כל קובייה.