שלב ראשון לוקחים את החלבונים, הסוכר והסוכר וניל ומקציפים היטב עד לקבלת קצף יציב ותופח.
שלב שני מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה ולאט לאט את החלמונים, מיץ התפוזים ושמן הקנולה ומערבבים עד איחוד מלא.
שלב שלישי לוקחים את הקערה הרגילה ומניחים בתוכה סולת, קמח, , קוקוס, אגוזים, ואבקת אפייה ומערבבים הכל בכפית.
שלב רביעי , יוצקים את בלילת העוגה לקערה גדולה, ומתחילים להוסיף בהדרגה מקערת היבשים תוך כדי טריפה, ממשיכים לטרוף היטב עד שהכל יתאחד.
יוצקים לתבנית המשומנת ומכניסים לתנור על לאפיה על 170 מעלות כ70 דקות.