Advertisements
| | | |

עוגת אגוזים וקוקוס מדהימה.

עוגה רכה ועשירה מאוד בקלי קלות.
ציון 4.38 על ידי 8 דירוגים
עוגת אגוזים וקוקוס
Advertisements

הנה מתכון לעוגה גם טעימה בטירוף גם חגיגית וגם קלה מאוד כך שתוכלו להכין אותה תמיד ולכל אירוע.
עוגת אגוזים וקוקוס מדהימה ועשירה שמכינים בכלום זמן.
כולנו מתים על הקלות והטעם הלא מתפשר של עוגות בחושות, והדבר מתבטא במיוחד ובאופן מושלם בעוגה הזו.
עוגת אגוזים וקוקוס, 4 שלבים פשוטים ומהירים ומניחים את העוגה בתנור, אתם לא תתאכזבו.
נסו וראו איך העוגה תהפוך למלכת המטבח שלכם, בתאבון.
מתכון באדיבות: אופירה פחימה יחיא

עוגת אגוזים וקוקוס מעלפת 

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן 

עוגת אגוזים וקוקוס

עוגת אגוזים וקוקוס מדהימה.

עוגה רכה ועשירה מאוד בקלי קלות.
ציון 4.38 על ידי 8 דירוגים
לדרג
כמות 1 עוגה

ציוד

תבנית פלא גבוהה
כוס חד פעמי לשתייה חמה
מיקסר
קערה גדולה לערבוב
קערה רגילה לערבוב
Advertisements

המצרכים

  • 6 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 6 חלמונים
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כוס שמן קנולה
  • 1 כוס סולת
  • 1 כוס קמח
  • ½ כוס קוקוס
  • ¾ כוס אגוזים טחונים
  • 1 שקית אבקת אפייה

לסירופ:

  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • 3 כפות מיץ תפוזים
  • 1 מיץ מחצי לימון
Advertisements

אופן ההכנה

  • שלב ראשון לוקחים את החלבונים, הסוכר והסוכר וניל ומקציפים היטב עד לקבלת קצף יציב ותופח.
  • שלב שני מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה ולאט לאט את החלמונים, מיץ התפוזים ושמן הקנולה ומערבבים עד איחוד מלא.
  • שלב שלישי לוקחים את הקערה הרגילה ומניחים בתוכה סולת, קמח, , קוקוס, אגוזים, ואבקת אפייה ומערבבים הכל בכפית.
  • שלב רביעי , יוצקים את בלילת העוגה לקערה גדולה, ומתחילים להוסיף בהדרגה מקערת היבשים תוך כדי טריפה, ממשיכים לטרוף היטב עד שהכל יתאחד.
  • יוצקים לתבנית המשומנת ומכניסים לתנור על לאפיה על 170 מעלות כ70 דקות.

הכנת הסירופ:

  • מניחים בסיר קטן את מצרכי הסירופ ומרתיחים על הגז, מבשלים הכל עד שהסוכר נמס לחלוטין.
  • שופכים את הסירופ על העוגה ומקשטים בקוקוס קלוי ואגוזים קצוצים.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements

עוגת אגוזים וקוקוס


שאלות נפוצות: עוגת אגוזים וקוקוס

מה אפשר במקום קוקוס?
במקום קוקוס עוד 1/3 כוס קמח.
אם אין לי תבנית פלא.. באיזו צורת תבנית אפשר לעשות?
בכזו: תבנית
מתי לצקת את הסירופ?
כשהעוגה מוכנה ישר לצקת.
אפשר עם קצפת מעל?
להקציף שמנת מתוקה עם שתי כפות סוכר ולמרוח מעל.

אם מכינים עם קצפת, שמים את הסירופ ואז הקצפת?
כן.

אפשר בתנור על טורבו?
כן, 160 מעלות.


מה חושבים על: עוגת אגוזים וקוקוס

    1. הדס נגר:
      "העוגה כבר בתנור מחכה לתוצאות"
    2. טלי שלמה:
      "תודה על מתכון נהדר! טעים מאוד"
    3. נועה חזוט:
      "היום הכנתי את העוגה פשוט מדהים תודה לך"

עוגת אגוזים וקוקוס

 

עוגת אגוזים וקוקוס
צילום: סילבי אילוז

עוגת אגוזים וקוקוס

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

Advertisements

Similar Posts

8 Comments

    1. אפשר לוותר או עדיף כבר במקום הסוכר בסירופ להתשתמש בתחליף סוכר וככה גם יצא עסיסי וגם פחות קלוריות. בהצלחה!

    1. היי לאה, במקום לוותר על הסולת היינו מציעים להכין ממתכוני עוגת אגוזים וקוקוס אחרים שאין בהם סולת, בבקשה כמה: כאן, כאן וכאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements