ממיסים על הגז על אש נמוכה חבילת שוקולד, מריר 3 כפות קקאו, 6 כפות סוכר, כוס מים רותחים, עד להמסת השוקולד ומצננים.
מפרידים 6 ביצים ( אם הן קטנות אז להוסיף חלבון אחד).
מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר עד לקצפת יציבה.
מוסיפים את השוקולד לחלמונים תוך כדי ערבוב .
לאחר מכן מוסיפים 3/4 כוס שמן , כוס וחצי קמח תופח, מערבבים היטב ומוסיפים את הקצפת בתנועת קיפול בזהירות שלא יישבר .
מעבירים לתבנית 24 ומניחים בצדדים נייר אפייה כי היא תעלה מעל התבנית.
מכניסים לתנור על חום של 160 מעלות כשעה ובודקים עם קיסם יד שיוצא יבש. מוציאים מהתנור ומצננים.