קחו 5 דקות הכנה וקערה אחת ופנקו את עצמכם במעדן של עוגיות טחינה וחמאת בוטנים ממכרות ופריכות בטירוף, בנגיעות שוקולד נוטפות מתיקות
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: עידית מרום
המצרכים
1 1/2כוסות קמח כוסמין מלא
1/2כוס קמח שקדים
1/4כפית קינמון
1/4כפית מלח
1/2כפית אבקת אפיה
1/3כוס סוכר קוקוס(ניתן להחליף בסוויטאנגו)
1/4כוס שמן קוקוס
1/3כוס טחינה גולמית ניתן להמיר בשקדיה
1/3כוס חמאת בוטנים ניתן להמיר בשקדיה
קוביות של שוקולד מריר 60-70% ניתן להחליף בפקאן/ שקד
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה, מוסיפים את הרטובים ובעזרת ידיים רטובות מעבדים את התערובת עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק. מגלגלים עוגיות קטנות ומניחים במרכז כל עוגייה קובייה של שוקולד מריר 60/70%.
מכניסים לתנור לאפיה של 10-12 דקות (תלוי בגודל העוגיות שהכנתם) עד שהעוגיות מזהיבות מעט. שימו לב שהן עדיין רכות כשהן יוצאות מהתנור ומתקשות כשהן מתקררות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.