בקערה, נשים את הקמח הטופח, נעשה גומה ונוסיף את הסוכר, הביצים והשמן ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה
תוך כדי ערבוב, נוסיף את המים עד לקבלת בצק אחיד ולא רטוב מדי.
נוסיף את המלח ונערבב
כשהבצק רך נניח לו לטפוח כ-40 דקות.
לאחר ההטפחה, נקרוץ כ-20 עיגולים קטנים ונרדד דק כל עיגול.
נמלא את העיגולים ב1-2 כפות מן המילוי ונסגור לעיגול.
בקערה קטנה נטרוף ביצה עם מעט מים וסוכר
נבריש את העיגולים בביצה ונפזר שומשום לבן ושחור מעל
נאפה בתנור על-180מעלות במשך 25-30 דקות או עד שהלחמניות שחומות.