בסיר רחב נניח את שיני השום, תפוחי האדמה, החומוס והשאטה, ונטגן 3-4 דקות עם שמן זית.
נערבב ונוסיף את הכוסברה, השמיר, התבלינים ומעט מים רותחים ונבשל 5 דקות. נכניס לתנור חם 180 מעלות רגיל.
בינתיים ניקח את דגי המושט, נזלף עליהם שמן זית, נעסה אותם עם מלח ופלפל שחור גרוס, נצרוב אותם קלות ובעדינות על מחבת חמה באש נמוכה (חשוב שהמחבת תהיה איכותית כדי שהדג לא ידבק)
נצרוב 2 דקות כל צד, נקרר מעט ואז נרים עם תרווד רחב ונניח בסיר התנור על תפוחי האדמה. אין צורך לערבב. נאפה כ-30-40 דקות.
כשמוכן נניח על הצלחת קודם כל את החומוס, על זה את הדג ומהצד תפוחי אדמה, כי הדג טעים כשהוא מגיע על מצע של רוטב ולא נמצא בתוך הרוטב עצמו.