טירמיסו מושלם וקל להכנה
פינוק איטלקי משגע בכמה צעדים פשוטים – חולמים על קינוח איטלקי קלאסי, מרשים וטעים להפליא, בלי להתאמץ יותר מדי? הגיע הזמן להכין טירמיסו! המתכון טירמיסו הזה פשוט להפליא, ודורש רק כמה מרכיבים בסיסיים. התוצאה היא עוגת שכבות עשירה, קרמית ומפנקת, עם טעמים עמוקים של קפה, שוקולד ומסקרפונה.
בין אם אתם מנוסים באפייה או רק מתחילים, המתכון הזה מיועד לכם. הכנת הטירמיסו לא לוקחת יותר משעה, ורוב הזמן מתבזבז על קירור – מושלם לאירוח ספונטני או פינוק מתוק באמצע השבוע.
אז קדימה, התרוממו מהספה, אספו את המצרכים ותתחילו להכין טירמיסו שיגרום לכל הסובבים אתכם להתלהב!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
המצרכים
- 375 גרם ביסקוויטים (חבילה וחצי בערך)
לסירופ :
- ½ כוס מים רותחים
- 2 כפיות נס קפה
- 2 כפות סוכר
- 2 כפות ברנדי / ליקר קפה
למלית:
- 250 גרם גבינה לבנה (1 חבילה)
- 250 גרם גבינת מסקרפונה (1 חבילה - בטמפרטורת החדר!)
- 2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
- 7 כפות סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
קישוט:
- אבקת קקאו
אופן ההכנה
- בקערה נערבב את כל מרכיבי הסירופ.
- נטבול בישקוטים בסירופ ונניח על תבנית כשהחלק המסוכר למטה.
- נקציף שמנת עם סוכר להוסיף תמצית וניל, גבינה לבנה ומסקרפונה עד איחוד.
- נשטח מחצית מהקרם על הבישקוטים וניישר.
- נחזור שוב על טבילת הבישקוטים ונניח על הקרם.
- את שארית הקרם להעביר לשקית זילוף ולזלף מעל הביסקוויטים.
- נפדר באבקת קקאו ונכניס למקרר לפחות ל 8 שעות.
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון טירמיסו מושלם
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: מתכון טירמיסו מושלם מאת: נירית קיקו