לזניה חלבית עם חצילים קישואים וגבינות
בשביל לזניה טעימה כבר לא צריך לטוס לאיטליה - לזניה משודרגת וטעימה ברמות!
לזניה חלבית עם חצילים קישואים וגבינות
בשביל לזניה טעימה כבר לא צריך לטוס לאיטליה.
לזניה משודרגת וטעימה ברמות! מתכון לשבועות שמומלץ להכין.
לזניה חלבית עם חצילים קישואים וגבינות
בשביל לזניה טעימה כבר לא צריך לטוס לאיטליה - לזניה משודרגת וטעימה ברמות!
לדרג
המצרכים
- 8 דפי לזניה של ברילה
- ½ 1 צנצנת רוטב לפסטה עם בזיליקום (של ברילה)
- 2 קישואים
- 1 חציל
- 200 גרם גבינה בולגרית מעודנת
- 100 גרם גבינת פרמזן
- 250 גרם גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה
- לפרוס את החצילים ל - 8 פרוסות וגם את הקישואים ל - 8 לאורך ולצלות (עשיתי על פלאנצ'ה) משני הצדדים ולהניח שיתקררו מעט בצד על צלחת.
- לשים במים חמים את דפי הלזניה עם קצת שמן. שיתרככו מעט - להיזהר לא להשאיר יותר מדי במים שלא ידבקו.
- על משטח נקי להניח דף לזניה עליו חציל לפזר גבינה בולגרית ופרמזן מעל לשים קישוא ולפזר גבינה צהובה ולגלגל את הלזניה.
- בתבנית פיירקס לשים כחצי צנצנת רוטב ברילה בתחתית.
- נסדר מעליו את הגלילות ומעל נשפוך צנצנת שלמה של רוטב שתכסה את הגלילות.
- נפזר מעל גבינה צהובה מגורדת ונכסה בנייר כסף.
- להכניס לתנור שחיממנו מראש על חום 190.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני שבועות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: חופית אלמקייס