דג אמנון מטוגן במרינדה מושלמת
קריספיות מטריפה ועסיסיות מופלאה מבפנים
תכירו את הדואט המושלם של מנות הדגים שתמיד יסדר אתכם עם טעמים שעושים חגיגה בפה!
קבלו מתכון לדג אמנון מטוגן בקריספיות מטריפה ועסיסיות ורכות מופלאה מבפנים, המשודך למרינדה מושלמת המקפיצה את הטעם ברמות.
פילה אמנון עם חווית טעמים מדהימה שאפשר תמיד להכין בקלי קלות ומהירות, ועם סרטון הכנה שתמיד יבטיח לכם תוצאות שיא השלמות!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:
המצרכים
- 6 מושטים מפולטים ללא עור
- שמן לטיגון עמוק
למרינדה:
- מיץ מחצי לימון
- ½ כף פפריקה מתוקה
- 1 כפית כמון
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כפית אבקת שום
- ¼ כוס שמן
- 1 כפית מלח
לציפוי - לשים בקערות נפרדות:
- 1 כוס קמח מנופה עם מעט מלח
- 3 ביצים עם מעט מלח
- 1 כוס פירורי לחם
אופן ההכנה
- מערבבים את כל המרכיבים למרינדה יחד היטב עד לאיחוד.
- מברישים את הדגים במרינדה היטב.
- בשלוש קערות נפרדות שמים את הקמח עם מעט מלח, 3 ביצים עם מעט מלח, וכוס פירורי לחם.
- לאחר שמברשים את הדג טובלים בקמח ואז בביצים, ולבסוף בפירורי לחם.
- מטגנים בשמן עמוק משני הצדדים.
הערות וטיפים
סרטון אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: דג אמנון במחבת
משרים את הדג אמנון לפני? כן אני משרה במים ומעט חומץ. |
אפשר לעשות בלי טיגון עמוק אולי בתנור? אפשר בתנור בהחלט. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
אין על ארוחת צהריים משביעה ומזינה למלא את המצברים כמו שצריך – מסכימים?
עוד מתכונים מעניינים באתר
מחפשים עוד רעיונות? עשרות מתכוני ארוחות צהריים מנצחים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: דג מטוגן במרינדה – נועם זיגדון. גם בפייסבוק!