כרובית מטוגנת בפירורי לחם
מנת צד גם קלי קלות וגם וטעימה ביותר להכנה – אחת התוספות הטעימות לארוחה.
כרובית מטוגנת בפירורי לחם מוזהבים,
מנת צד גם קלי קלות וגם וטעימה ביותר להכנה אחת התוספות הטעימות לארוחה.
מתכון שיעשה לכם חשק לקום כבר ברגע זה ולהכין. מומלץ בחום!
כרובית מטוגנת בפירורי לחם
מנת צד גם קלי קלות וגם וטעימה ביותר להכנה – אחת התוספות הטעימות לארוחה.
לדרג
ציוד
סיר לטיגון
המצרכים
- 1 חבילה כרובית (של סנפורסט - 800 גרם)
- 1 ביצה
- מלח (קורט)
- פלפל שחור (מעט)
- פירורי הלחם מוזהבים (לציפוי)
אופן ההכנה
- ניקח חבילה של כרובית של סנפורסט הכי נקייה שיש בלי התעסקות מיותרת.
- נחלק את הכרובית באמצעות סכין לפרחים בגודל בינוני.
- נרתיח כעשר דקות, עד שהכרובית לא רכה ולא קשה, משהו באמצע.
- אחר כך נסנן ונקרר את הכרובית שהרתחנו טוב טוב.
- בקערה ראשונה נערבב ביצה עם מלח ופלפל (ניתן להשתמש בתבלינים נוספים אם רוצים).
- בקערה שנייה נשים את פירורי הלחם המוזהבים (אם אתם רואים שחסר לקראת הסוף הטיגון תמיד ניתן להוסיף עוד).
- נטבול היטב כל פרח כרובית בביצה ותבלינים ואז נפזר בנדיבות מכל הכיוונים פירורי לחם מוזהבים.
- נטגן בשמן עמוק עד להזהבה.
הערות וטיפים
- חשוב לטגן בסיר בשמן עמוק לתוצאה הכי הכי טעימה.
- מומלץ לאכול עם צ'ילי או טחינה ופשוט לטרוף!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: כרובית מטוגנת
יש אפשרות לאפות במקום לטגן? ברור. |
הבמה כולה שלכם:
"הכי טעים שיש!"
מי בוק
רק עוד דבר אחד אחרון!
נמנעים מבשר? פשוט נמאס ובא לכם צמחוני? סידרנו אותכם!