Advertisements
חצ'פורי – מאפה גבינות משגע, שלא משנה איך תרצו לקרוא לו, דבר אחד לא ישתנה, כמה הדבר הזה טעים!
מתכון קל ומהיר שכולם יאהבו. ארוחה שווה ומושקעת בקלי קלות. מומלץ בחום!
Advertisements
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
תבנית אפייה בינונית
כוס מידה אוניברסלית
Advertisements
המצרכים
- ½ קילו קמח
- 1 כף שמרים
- 2 כפות סוכר
- ½ כף מלח
- 2 כוסות מים (ממש בהדרגה )
- 2 כפות שמן
Advertisements
אופן ההכנה
- להכניס לקערה את כל המרכיבים וללוש היטב לבצק אחיד ולהתפיח כשעה וחצי.
- לחלק לכדורים ולמלא בגבינות. איזה שאוהבים צהובה/בולגרית/מוצרלה/קשקבל.
- לאפות בתנור על חום של 200° טורבו למשך כ 20 דקות.
- תוספת של חמאת שום ממש מוסיפה.
- אפשר למרוח ביצה בצדדים.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: חצ'פורי
אפשר למלא עם בשר? אכן כן. |
אפשר למלא בדברים אחרים ולא בגבינה? למשל פטריות או זיתים. בטח, מה שבא לך. |
צריך מים פושרים? מים מהברז. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
Advertisements