חצילים מטוגנים בציפוי קראנצ'י
אנחנו מביאים לכם היום עוד מתכון ועוד דרך להפוך את החציל שיושב במקרר לכוכב שולחן הארוחה!
חצילים מטוגנים – אנחנו מביאים לכם היום עוד מתכון,
ועוד דרך להפוך את החציל שיושב במקרר לכוכב שולחן הארוחה,
חצילים מטוגנים בציפוי קראנצ'י !! מי שאמר שירקות לא יכולים להיות טעימים?
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
חצילים מטוגנים בציפוי קראנצ'י
אנחנו מביאים לכם היום עוד מתכון ועוד דרך להפוך את החציל שיושב במקרר לכוכב שולחן הארוחה!
לדרג
המצרכים
- 2 חצילים (חתוכים לעיגולים)
לציפוי:
- 3 ביצים
- מלח (קורט)
- פלפל שחור (לפי הטעם)
- 1 כף גדושה של מיונז
- 1 חופן כוסברה (קצוצה)
אופן ההכנה
- מערבבים היטב את בלילת הביצים עם כל התבלינים.
- בקערה נפרדת שמים פרורי לחם עם שומשום.
- חותכים את החצילים לעיגולים, כמו בתמונה, ממליחים ושמים בצד לחצי שעה לסינון הנוזלים.
- טובלים את החצילים בבלילת הביצים המתובלת ומצפים בפרורי לחם.
- מטגנים בשמן עמוק וחם עד להזהבה משני הצדדים של החציל.
- מוציאים מהשמן ומניחים בנייר סופג, ולאחר מכן מעבירים לצלוחית ללא כיסוי עד להגשה – כדי שהחצילים יישארו קראנצ'יים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
אין כמו סלט טעים ומרענן שיוסיף שלמות מענגת נוספת לכל שולחן ארוחה.
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: סוניה סאני בן הרוש