| |

עוגת גבינה אפויה מושלמת 

עוגה אפויה קלאסית. אוורירית, עשירה וטעימה. עם מתכון ברור - רוצו להכין!
בהשראת: הילה ליברטי
ציון 4.54 על ידי 13 דירוגים
עוגת גבינה אפויה מתכון

עוגת גבינה אפויה ללא תחתית, ללא שמנת וללא קמח! מתכון לעוגת גבינה אפויה קלאסית, כמו של פעם!

 

עוגות גבינה הן עוגות אלגנטיות, שתמיד מנעימות את הרגע וכל ביס מהן הוא פינוק אמיתי. והפעם יש לנו מתכון של עוגת גבינה אפויה, כמו של פעם, גם מבחינת המרקם וגם מבחינת הטעם!

 

מתכון שמכינים במהירות, כמה פעולות פשוטות ויש לכם עוגה בתנור! עוגה שכל ביס ממנה יעלה חיוך, יזכיר רגע מתוק מן העבר וגם ירחיב את הלב! עוגה עם מראה אלגנטי שכיף גם להגיש באירוח!

ספר המתכונים של הילה ליברטי

 

מתכון לעוגת גבינה אפויה
צילום: הילה ליברטי

למה באמת כדאי לכם:

  • עוגת גבינה אפויה קלאסית, כמו של פעם והכי מושלמת שיש!
  • מתכון קל לעוגה שמכינים ללא תחתית והפקות מיותרות!
  • עוגה מרכיבים איכותיים ומרקם משגע, ללא שמנת וללא קמח!
  • כל כך טעימה שאחרי שתטעמו יהיה לכם קשה למצוא לה תחליף!

 

שורה תחתונה: רוצים לשדרג את היום שלכם? תכינו עוגת גבינה אפויה קלאסית כמו של פעם ותתפנקו!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת גבינה אפויה מתכון

עוגת גבינה אפויה מושלמת 

עוגה אפויה קלאסית. אוורירית, עשירה וטעימה. עם מתכון ברור - רוצו להכין!
ציון 4.54 על ידי 13 דירוגים
לדרג
כמות 0
באדיבות: הילה ליברטי

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית
תבנית 26 עגולה / סיר גחנון /ברינג 22X20 /תבנית מלבנית חד"פ -22X30
מיקסר

המצרכים

  • 6 ביצים
  • 1 חבילה גבינה לבנה 5% (750 גרם )
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 4 כף קורנפלור
  • 1 כוס סוכר
  • ¼ כפית תמצית וניל
  • ¼ כפית גרידת לימון

אופן ההכנה

  • להפריד ביצים ולהקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב לא נוקשה מידי ולא דליל מידי את הסוכר בהדרגה.
  • בקערה אחרת לערבב לתערובת חלקה, את הגבינה, החלמונים ושאר המצרכים.
  • לאחד את התערובות בתנועת קיפול.
  • לשמן מעט את תבנית העוגה - לשים בתחתית התנור תבנית מים חמים, להניח את העוגה על רשת התנור. או בתוך המים החמים כשתבנית העוגה(הרינג) עטוף היטב בנייר אפיה ובנייר כסף מסביבו שלא יחדרו מים.
  • לאפות בתנור שחומם מראש על 190-200 מעלות כ 15 דקות או עד שמזהיב החלק העליון של העוגה.
  • להנמיך את המעלות ל 150-160 ולאפות כשעה ורבע.
  • לאחר האפייה להשאיר בתנור כשעה מבלי לפתוח את דלת התנור.
  • לאחר כשעה להוציא את העוגה לקרר על השיש ולהכניס ללילה למקרר.

הערות וטיפים

  • במידה ואתם עושים ברינג - להניח נייר כסף ועליו נייר אפיה ולהניח את הרינג. לסגור היטב את נייר הכסף והאפייה מסביב לרינג וליצור מעין תבנית.
  • ניתן לקשט עם קצפת פירות העונה או פירות משומרים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת גבינה אפויה

למעשה מלבד כוס הסוכר שמקציפים לא מוסיפים אף סוכר אחר נכון?
כוס סוכר. מקסימום עוד רבע. לא מעבר לזה. זה יוצא מצוין.
האם אפשר ליהנות מהעוגה אחרי שהתקררה או שחובה להכניס ללילה למקרר?
עדיפות כמובן לילה במקרר.
אפשר בסיר הפלא?
אפשרי, אם לא משנה לך הגובה. זה תלוי בגודל הסיר.
מושלם, בסיר ג'חנון לשים נייר אפיה ואז ואז את התערובת ?
תשמני מעט ואז תגזרי תחתית עגולה . ומסביב לסיר הדפנות עם מעט הגבהה. אפשרי גם ללא נייר אפיה. ולשמן את הסיר.
שקית של אינסטנט וניל זה נראה יותר מדי ניתן להפחית?
כן, 4 כפות זה בסדר.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגת גבינה אפויה ללא תחתית
צילום: ענת חרבי

"זאת העוגה של הילה שהכנתי!"
ענת חרבי

מתכון לעוגת גבינה אפויה
צילום: מלי לזמי

"מתכון מעולה!"
מלי לזמי

עוגת גבינה אפויה מתכון
צילום: הילה ליברטי
מתכון לעוגת גבינה אפויה
צילום: הילה ליברטי

רק עוד דבר אחד אחרון!

ארוחה מושקעת או אירוח חלבי? כל שבוע זה שבועות? כל הפינוקים חלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 בא לכם עוד? עשרות מתכונים חלביים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!

מקור: עוגת גבינה אפויה מתכון מאת: הילה ליברטי

Similar Posts

4.54 from 13 votes (13 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements