עוגת גבינה אוורירית וטעימה
עוגה אוורירית וטעימה במרקם רך וחלומי עם טעם עשיר של גבינה איכותית ומדהימה
הכי מושלם לכל אירוע חגיגי – תכירו את עוגת הגבינה הכי מתאימה ומפנקת עם טעם שישאיר את כולם בפה פעור, ומלא בהמון גבינה!
עוגת גבינה אוורירית וטעימה המתקבלת במרקם רך וחלומי עם טעם עשיר של גבינה איכותית ומדהימה. והכי כיף שאף פעם לא נופלת.
עוגה מושלמת זו תלמדו להכיר טוב בחגים ואפילו הרבה אחרי, כי עוגה כל כך נדירה וייחודית לא שוכחים!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגת גבינה אוורירית וטעימה
עוגה אוורירית וטעימה במרקם רך וחלומי עם טעם עשיר של גבינה איכותית ומדהימה
לדרג
ציוד
תבנית 26 / 24
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
- 6 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
- 5 כפות קורנפלור (גדושות)
- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 3 חבילות גבינה (750 גרם)
- 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
- גרידת לימון (מעט)
אופן ההכנה
- מקציפים את החלבונים עם הסוכר על לקבלת קצף, ואז מוסיפים את שאר החומרים עם החלמונים ומערבבים טוב.
- לוקחים קצת מהקצף ומערבבים עם הגבינות טוב טוב ואת שאר הקצף מוסיפים בקיפולים לאט.
- משמנים את התבנית, שמים תבנית מים חמים למטה ושמים את העוגה על רשת מעל למים.
- מכניסים לאפייה רגילה של רבע שעה על חום 190 מעלות, ואז עוד שעה בערך על 150 מעלות.
- משאירים את העוגה בתנור לאחר כיבוי לפחות שעתיים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת גבינה
למה זה קורה העוגה בתנור גבוהה מאוד ואז נופלת לרצפה? מה לא בסדר? אולי ערבבת הרבה בזמן שאיחדת את הקצף אם תערובת הגבינות. |
את שמה את העוגה בתוך תבנית המים? קרים או חמים? או מעל הרשת והתבנית למטה? אני שמה את תבנית המים למטה והעוגה על הרשת מעל והמים חמים. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
ארוחה מושקעת או אירוח חלבי? כל שבוע זה שבועות? כל הפינוקים חלביים שתדמיינו – עלינו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
בא לכם עוד? עשרות מתכונים חלביים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: עוגת גבינה אוורירית מתכון מאת: יפה דודיאן
תודה על המתכון. יש לי שאלה . מהי כמות האינסטנט פודינג ווניל. 2 כפות או 80 גרם?
היי עדנה,
מתנצלים על הבלבול, מדובר בשתי כפות אינסטנט פודינג.
בהצלחה 🙂
אפשר לדעת איזה סוג גבינה??!