| | |

סופגניות אשל יפיפיות

כנסו למתכון והסתכלו בהסבר הכולל סרטון הדרכה מפורט לסופגניות יפיפיות.
בהשראת: מלי מאירוב
ציון 4.47 על ידי 13 דירוגים
סופגניות אשל מתכון

סופגניות אשל ויש שיקראו להם סופגניות לבן – רוצים לדעת איך הם יוצאות עגולות?

קבלו מתכון לסופגניות אשל והסתכלו בהסבר הכולל סרטון הדרכה מפורט לסופגניות יפיפיות,

אז למה אתם מחכים קומו להכין לביבות אשל – בטוח שיזללו את כולם.

ספר המתכונים של מלי מאירוב

סופגניות לבן
צילום: מלי מאירוב

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? הקליקו לסרטון הכנה

סופגניות אשל מתכון

סופגניות אשל יפיפיות

כנסו למתכון והסתכלו בהסבר הכולל סרטון הדרכה מפורט לסופגניות יפיפיות.
ציון 4.47 על ידי 13 דירוגים
לדרג
כמות 35 סופגניות
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

מידה: כוס חד פעמי לשתייה חמה / כוס מדידה 240 מ״ל

המצרכים

  • 2 כוסות קמח תופח
  • 2 ביצים
  • 2 גביעי אשל (600 מ"ל)
  • 3 כפות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)

אופן ההכנה

  • בקערה גדולה, מוסיפים קמח תופח, ביצים, 2 גביעי אשל, סוכר, ושקית של סוכר וניל.
  • באמצעות מטרפה מערבבים הכל היטב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  • מחממים סיר עם שמן עמוק. כשהשמן חם, מנמיכים את האש ללהבה בינונית.
  • לוקחים 2 כפיות וטובלים בשמן החם, לוקחים בעזרת כפית כמות מהבלילה, מניחים את הכפית על השמן - חשוב שהכפית תהיה קרובה לשמן.
  • בעזרת הכפית השנייה מורידים את התערובת לתוך השמן. - לא לזרוק רק מניחים בשמן ומורידים עם הכפית השנייה.
  • חשוב מדי פעם לטבול את שתי הכפיות בשמן, על מנת שהבלילה תחליק.
  • הופכים את הסופגניות שמזהיבות בעזרת מזלג - הסופגניות לרוב מתהפכות מעצמן.

הערות וטיפים

  • חשוב מדי פעם לטבול את שתי הכפיות בשמן, על מנת שהבלילה תחליק.
  • לא לזרוק את התערובת מגובה - רק מניחים את הכפית בשמן ומורידים עם הכפית השנייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: סופגניות אשל

כמה כוסות מים?
אין מים.
ניסיתי פעם וספגו מלא שמן – יש דרך שזה לא יקרה?
שהשמן יהיה חם מאוד ואז להנמיך – לא סופג לי כלום.
אפשר עם קמח רגיל בבקשה?
כן, אבל עם 2 וחצי כפיות אבקת אפיה.
הסופגניות נראות מעולה, האם לדעתך אפשר יהיה להחליף את האשל ביוגורט?
כן.
כאחת שאלרגית למוצרי חלב פרה. עם מה ניתן להחליף את האשל? האם יש מוצרי עיזים / כבשים / בופלו במקום?
יוגורט סויה.
.

 


הבמה כולה שלכם:
סופגניות אשל מתכון
צילום: מזי באסה

"מדהים מלי אני עושה עם כף של גלידה!"
מזי באסה

מתכון לסופגניות אשל
צילום: שירן אליאן מוגרבי

"הרגע הרגע התיישבנו סביב השולחן עם כוס תה ונענע והסופגניות הנהדרות של מלי מאירוב
טעים מאוד. על חלק שמתי אבקת סוכר וחלק עם סוכר רגיל!"
שירן אליאן מוגרבי

סופגניות לבן
צילום: איריס חן

"יצא מושלם! תודה!!!"
איריס חן

סופגניות אשל מתכון
צילום: אילנית תורג'מן

"גם אני הכנתי… יאמי!"
אילנית תורג'מן

לביבות אשל
צילום: נאוה חודרה שדה

"מלי, גאונה איזה מתכון מושלם והסרטון שלך גרם לי בשנייה להיכנס למטבח
אני מטגנת במחבת קטן ככה השמן מתחמם מהר ותוך 20 דקות סיימתי
את כל התערובת וכל הטוב הזה הוא גם ללא גלוטן, ממש מודה לך!"
נאוה חודרה שדה

רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

2 Comments

4.47 from 13 votes (13 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements