|

מתכון לסופגניות מיוחדות

מתכון לסופגניות במילוי קרם עשיר ומפנק, שקל להכין וירשים את האורחים!
בהשראת: מריה גולד
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
סופגניות מיוחדות

מתכון לסופגניות במילוי קרם עשיר ומפנק במיוחד שחייבים להכין! מתכון לסופגניות שקל להכין והכי מפנקות שיש!

משנה לשנה מתווספים סוגים שונים של סופגניות מיוחדות ועשירות בכל טוב. אז אנחנו כאן כדי לספר לכם שאתם לא צריכים לקנות כי אתם יכולים להכין אותן בקלות בבית ולמלא בכל מילוי טעים שיתחשק לכם!

אז כדי שלא תפספסו את ההזדמנות להרשים את האורחים עם סופגניות מיוחדות ומפנקות במיוחד דאגנו לכם למתכון משגע שמכינים בקלות וכל סופגנייה יוצאת דוגמנית! ולא תאמינו כמה טעימות הן!

ספר המתכונים של מריה גולד

סופגניות
צילום: מריה גולד

למה באמת כדאי לכם: מתכון לסופגניות מיוחדות

  • מתכון לסופגניות הכי משגעות ומטריפות שתמצאו ברשת!
  • סופגניות קלות להכנה ואפשר למלא בכל מילוי שמתחשק!
  • טעימות ומפנקות שיוסיפו אור לאווירה החגיגית בבית!
  • מתכון חלבי שאפשר להכין גם פרווה ולהגיש לאחר ארוחה בשרית!

שורה תחתונה: חנוכה לא נגמר וזו ההזדמנות להרשים את האורחים ולהכין מתכון לסופגניות שידהים אותם!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

סופגניות מיוחדות

מתכון לסופגניות מיוחדות

מתכון לסופגניות במילוי קרם עשיר ומפנק, שקל להכין וירשים את האורחים!
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: מריה גולד

ציוד

כוס מידה אונברסלי / כוס חד פעמי שתייה חמה
סיר טיגון

המצרכים

לבצק:

  • 2 כוסות קמח
  • ¾ כף שמרים יבשים
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כוס חלב (לחמם 30 שניות במיקרו)
  • 1 ביצה
  • מלח (קורט )
  • 3 כפות חמאה קרה

לקרם:

  • 2 גביעי שמנת חמוצה (400 גרם)
  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 2 כפות קורנפלור (מעורבב ב 4 כפות חלב)
  • קוקוס (לא חובה)
  • 2 כפות חמאה

אופן ההכנה

להכנת הבצק:

  • בקערה לשים קמח שמרים סוכר לערבב, לחמם טיפה את החלב לשבור בפנים את ביצה לערבב.
  • להוסיף לקמח להתחיל ללוש את הבצק.
  • כשמתגבש להוסיף קורט מלח ואת החמאה כל פעם קצת אם הבצק עדיין מאוד דביק להוסיף עוד כף קמח ללוש בסביבות ה 10 דקות, - הבצק צריך להיות מאוד רך ולא דביק, לכסות להתפיח כשעה.

להכנת הקרם:

  • בסיר לשים ביצים שמנת חמוצה סוכר תמצית וניל או סוכר וניל לערבב טוב עם מטרפה שהכל יהיה אחיד.
  • לערבב בכוס את החלב עם הקורנפלור ולהוסיף לסיר.
  • להתחיל לבשל על אש בינונית עד שמסמיך ועוד איזה שתי דקות.
  • להוריד מהאש להוסיף את החמאה ואני הוספתי כף של קוקוס טחון.
  • לערבב טוב טוב ולכסות עם ניילון נצמד ממש על הקרם שלא יתייבש, לשים בצד שיתקרר.
  • לאחר שהבצק תפח לפתוח עם מערוך לעובי של כסנטימטר ולקרוץ עיגולים אני עשיתי אותם קטנות עם כוס אייבול.
  • לכסות ולהתפיח עוד כ 40 דקות.
  • לטגן בשמן חצי עמוק להוציא ולהעביר לנייר סופג.
  • לבסוף כשכל הסופגניות מוכנות למלא שק זילוף ולמלא כל סופגנייה בקרם בנדיבות.

הערות וטיפים

  • אפשר לגלגל בסוכר אני עשיתי קוקוס קלוי הוספתי לו סוכר לאחר הקלייה יוצא ממש טעים.
  • הכמות של הקרם מספיקה לכמות הסופגניות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מתכון לסופגניות

אפשר להחליף את החמאה למחמאה פרווה?
את יכולה כן אבל אז גם תחליפי את הקרם, כי כל המתכון הוא חלבי.
האם התכוונת באמת לשמנת חמוצה?
כן, שמנת חמוצה. קרם לא מוכר אבל טעים מאוד וכדאי לנסות ובהחלט לאמץ⁦.
אפשר להכין רק סופגניות בלי המילוי קרם?
ברור, או שתמלאי במה שאת אוהבת. מה שכן אם את לא רוצה למלא אותם תוסיפי עוד סוכר לבצק כי הוא יוצא ממש בקושי מתוק, אז במקום 3 כפות תשימי 5 כפות, או אבקת סוכר מעל.
את החמאה שאת מוסיפה לבצק את מחממת לפני או שמה אותו כמו שהוא בגושים? ואת הסופגניות את מטגנת על אש גבוהה או על בינונית?
את החמאה להוסיף כשהיא קרה כל פעם קצת, ולטגן על אש בינונית.
אפשר להחליף את החמאה למחמאה פרווה?
את יכולה כן אבל אז גם תחליפי את הקרם, כי כל המתכון הוא חלבי.

 


הבמה כולה שלכם:
סופגניות מיוחדות
צילום: עמליה בוחבוט קורן

"מתכון מוצלח סופגניה קלה כנוצה!"
עמליה בוחבוט קורן

סופגניות
צילום: מריה גולד

רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

One Comment

4.41 from 5 votes (5 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements