מתכון לסופגניות פרווה מהירות וטעימות
מתכון לסופגניות פרווה – אם מחפשים סופגניות אמיתיות שלא מכילות חומרים חלביים, אז קבלו מתכון ידידותי וקליל לסופגניות פרווה מושלמות.
סופגניות פרווה קלות וזריזות שמכינים ב-5 דקות עם מתכון ברור, לקבלת תוצאה מושלמת, רכה, וטעימה ברמות.
ממלאים בריבה עשירה ומקבלים סופגניות אמיתיות בדיוק כמו בקונדיטוריה, ואפילו טובות יותר! כי אי אפשר חנוכה בלי סופגניות!
מהיום כבר לא צריך לרוץ למכולות לקנות סופגניות, נסו והכינו את המתכון הקל ביותר שלנו, ותופתעו לגלות כמה קל וטעים זה להכין בבית.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
מתכון לסופגניות פרווה מהירות וטעימות
ציוד
המצרכים
- 1 כוס קמח
- 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
- 1 כף מיץ לימון
- 3 כפות סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כוס מים (רותחים)
- 1 ביצה
אופן ההכנה
- מערבבים הכל ביחד עד לקבלת תערובת דלילה וחלקה. מוסיפים לתערובת ביצה אחת תוך כדי בחישה.
- מטגנים בשמן עמוק למשך 2 דקות בערך מכל צד.
- לוקחים כף מהתערובת ושמים בשמן ואז מורידים מהכף לשמן בעזרת כף נוספת - לשים לב שבהתחלה זה שוקע ואז זה צף.
שאלות נפוצות: מתכון לסופגניות פרווה
איך שומרים שיהיה טרי ולא קשה? שמים בשקית ניילון בתנור. |
למה מיץ לימון? זה לא יהיה חמוץ? לא. זה מדגיש את הסוכר. |
3 כפות סוכר לכוס אחת, זה לא המון? שמים כפות שטוחות, אפשר לשים לפי הטעם. |
למה צריך מים חמים? לערבב את כל המצרכים לתערובת חלקה ללא גושים. |
אפשר להחליף מים בחלב? אפשר, ואפשר גם מיץ תפוזים. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- רוזלך של לנדוור – רק ביותר טעים
- סופלה שוקולד ביתי מנחם
- סלט סלק אדום כמו במסעדות
- מתכון לפחזניות שלא צונחות
- 20+ מתכוני עוגת שמרים כמו במאפייה
בא לכם עוד? עשרות מתכונים ביתיים טעימים מהקנוי מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: מתכון לסופגניות פרווה מאת: Hodaya Sagit Novahov
יצא פשוט מטורף המתכון הכי מושלם (מכינה פעם רביעית) תודה!!
כמה שמן שמים בערך בסיר?
היי שרה,
ממלאים חצי סיר בשמן.
בהצלחה!
יצא ממש טעים אני מכינה בפעם השלישית!!!
איזה יופי, ממש כיף לשמוע!!
אם בא לך להשוויץ בתמונות, נשמח לראות בקבוצה 🙂
looks funny, not like in the picture, smells funny and tastes strange – won't recommend.
היי רבקה,
מתנצלים על החוויה הלא נעימה עם המתכון. נשמח להציע לך מתכון סופגניות אחר עם טיפים להצלחה:
מתכון של מורן ג'רפי
כדי להפוך אותו לפרווה, תחליפי את החלב במים באותה כמות ואת החמאה בשמן, רק לשים שליש פחות בכמות השמן, אז בערך 67 גרם במקום 100 גרם.
בהצלחה!!
הביצה שמוסיפים לתערובת, האם מדובר על ביצה נוספת ? כלומר, 2 בסה"כ במתכון או שהתכוונת לאותה ביצה בודדת שברשימת המצרכים??
זקוקה לתשובה בדחיפות……….
היי לאה,
הכוונה לאותה ביצה. איך יצא לך?
יצא לי גרוע…
זה השחים מבחוץ ולא היה מוכן מבפנים…
היי,
השמן היה חם מדי. חשוב לחמם אותו ל-180 מעלות (אפשר לקנות מד טמפרטורה כדי לדייק) עד 200 מעלות. בנוסף, אפשר לדעת כשהשמן מוכן אם לוקחים חתיכה ממש קטנה של בצק ומכניסים לסיר. אם היא צפה ויש הרבה בועות של שמן סביבה – השמן חם מספיק ואפשר להתחיל לטגן.
בהצלחה בפעם הבאה!