|

מתכון לסופגניות פרווה מהירות וטעימות

מכינים ב-5 דקות עם מתכון ברור, לקבלת תוצאה מושלמת, רכה, וטעימה ברמות.
בהשראת: הודיה נובחוב
ציון 4 על ידי 10 דירוגים
סופגניות פרווה להכנה ב5 דקות

מתכון לסופגניות פרווה – אם מחפשים סופגניות אמיתיות שלא מכילות חומרים חלביים, אז קבלו מתכון ידידותי וקליל לסופגניות פרווה מושלמות.

סופגניות פרווה קלות וזריזות שמכינים ב-5 דקות עם מתכון ברור, לקבלת תוצאה מושלמת, רכה, וטעימה ברמות.

ממלאים בריבה עשירה ומקבלים סופגניות אמיתיות בדיוק כמו בקונדיטוריה, ואפילו טובות יותר! כי אי אפשר חנוכה בלי סופגניות!

מהיום כבר לא צריך לרוץ למכולות לקנות סופגניות, נסו והכינו את המתכון הקל ביותר שלנו, ותופתעו לגלות כמה קל וטעים זה להכין בבית.

ספר המתכונים של הודיה נובחוב

סופגניות פרווה להכנה ב5 דקות
צילום: הודיה נובחוב

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

סופגניות פרווה להכנה ב5 דקות

מתכון לסופגניות פרווה מהירות וטעימות

מכינים ב-5 דקות עם מתכון ברור, לקבלת תוצאה מושלמת, רכה, וטעימה ברמות.
ציון 4 על ידי 10 דירוגים
לדרג
כמות 20 יחידות
זמן הכנה: 5 minutes
באדיבות: הודיה נובחוב

ציוד

מידה: כוס חד פעמית לשתייה חמה
קערה לערבוב
סיר לטיגון

המצרכים

  • 1 כוס קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 כף מיץ לימון
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס מים (רותחים)
  • 1 ביצה

אופן ההכנה

  • מערבבים הכל ביחד עד לקבלת תערובת דלילה וחלקה. מוסיפים לתערובת ביצה אחת תוך כדי בחישה.
  • מטגנים בשמן עמוק למשך 2 דקות בערך מכל צד.
  • לוקחים כף מהתערובת ושמים בשמן ואז מורידים מהכף לשמן בעזרת כף נוספת - לשים לב שבהתחלה זה שוקע ואז זה צף.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מתכון לסופגניות פרווה

איך שומרים שיהיה טרי ולא קשה?
שמים בשקית ניילון בתנור.
למה מיץ לימון? זה לא יהיה חמוץ?
לא. זה מדגיש את הסוכר.
3 כפות סוכר לכוס אחת, זה לא המון?
שמים כפות שטוחות, אפשר לשים לפי הטעם.
למה צריך מים חמים?
לערבב את כל המצרכים לתערובת חלקה ללא גושים.
אפשר להחליף מים בחלב?
אפשר, ואפשר גם מיץ תפוזים.

 

סופגניות פרווה להכנה ב5 דקות, מתכון לסופגניות פרווה
צילום: הודיה נובחוב

רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

11 Comments

    1. היי רבקה,
      מתנצלים על החוויה הלא נעימה עם המתכון. נשמח להציע לך מתכון סופגניות אחר עם טיפים להצלחה:
      מתכון של מורן ג'רפי
      כדי להפוך אותו לפרווה, תחליפי את החלב במים באותה כמות ואת החמאה בשמן, רק לשים שליש פחות בכמות השמן, אז בערך 67 גרם במקום 100 גרם.
      בהצלחה!!

  1. הביצה שמוסיפים לתערובת, האם מדובר על ביצה נוספת ? כלומר, 2 בסה"כ במתכון או שהתכוונת לאותה ביצה בודדת שברשימת המצרכים??
    זקוקה לתשובה בדחיפות……….

    1. היי,
      השמן היה חם מדי. חשוב לחמם אותו ל-180 מעלות (אפשר לקנות מד טמפרטורה כדי לדייק) עד 200 מעלות. בנוסף, אפשר לדעת כשהשמן מוכן אם לוקחים חתיכה ממש קטנה של בצק ומכניסים לסיר. אם היא צפה ויש הרבה בועות של שמן סביבה – השמן חם מספיק ואפשר להתחיל לטגן.
      בהצלחה בפעם הבאה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements