| |

פאי תפוחים כמו במקדונלדס

קינוח נדיר ומדהים עם חווית טעמים עשירה במיוחד שבטח תרשים את כולם כבר מהביס הראשון.
בהשראת: לינדה לנגנר
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
פאי תפוחים פרווה

פאי תפוחים פרווה – אם כבר אנחנו בחג הטיגונים, אז למה לא לפנק את המשפחה בקינוח המטוגן הכי שווה שיש של תפוחים?!

קבלו מתכון לפאי תפוחים משגע בול כמו במקדונלדס, המקבל קריספיות מושלמת מבחוץ עם מלית תפוחים עסיסית ביותר מבפנים.

קינוח נדיר ומדהים עם חווית טעמים עשירה במיוחד שבטח תרשים את כולם כבר מהביס הראשון. חובה לא לפספס!

 

ספר המתכונים של לינדה לנגנר

פאי תפוחים מתכון
צילום: לינדה לנגנר

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

פאי תפוחים פרווה

פאי תפוחים כמו במקדונלדס

קינוח נדיר ומדהים עם חווית טעמים עשירה במיוחד שבטח תרשים את כולם כבר מהביס הראשון.
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: לינדה לנגנר

ציוד

סיר לטיגון

המצרכים

  • 2 תפוחים ירוקים (קלופים וחתוכים לקוביות קטנות)
  • 3 כפות סוכר חום בהיר
  • ½ כפית קינמון טחון
  • ½ כפית אגוז מוסקט (טחון)
  • 1 חבילה ריבועי בצק עלים (מופשרים לפי ההוראות)

אופן ההכנה

  • בסיר נשים את התפוחים , הסוכר חום, הקינמון והאגוז מוסקט, ונערבב היטב ונבשל בערך למשך 10 דקות עד שהתפוחים מצטמצמים, נערבב במשך כל זמן הבישול, מכבים להבה ונותנים למילוי להתקרר.
  • מניחים בערך כף מלית במרכז כל ריבוע בצק (ללא הנוזלים), כל ריבוע מרטיבים עם מעט מים בשוליים, ומקפלים את הבצק לשניים על המלית ואז מהדקים היטב מסביב עם מזלג.
  • מעבירים למגש ומכניסים לרבע שעה למקרר, בינתיים מחממים סיר עם שמן עמוק וכשהשמן חם נטגן את הפאי על אש בינונית נמוכה עד הזהבה יפה משני הצדדים.
  • מוציאים על נייר סופג, ומגישים חם.
  • אם רוצים לאפות אז אפשר לחרוץ על כל פאי 2 חריצים קטנים בעזרת סכין חדה, מורחים ביצה טרופה, ומפזרים מעט סוכר חום ואופים ב-190 מעלות עד הזהבה יפה 35-40 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון לפאי תפוחים
צילום: לינדה לנגנר

רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements