קבלו מתכון לפרגיות בתנור ברוטב עגבניות מנצח ומהביל. הכנה קלה, נתחי עוף עסיסיים, רוטב סמיך ועשיר ויש לכם מנה מושלמת לשבת, ליום קר, ותמיד כשרוצים משהו מנחם בפה
בהשראת: אבי שריד
ציון 3 על ידי 2 דירוגים
הימים מתקררים, הערבים קצת חשוכים, עוד שבת ביתית בפתח – אין כמו להתנחם ולהתפנק על מנה חלומית של פרגיות ברוטב עגבניות מלטף.
אז… קבלו מתכון לפרגיות בתנור ברוטב עגבניות סמיך ועשיר בהכנה קלה, תיבול סופר מדויק ומגוון…
מנה מושלמת של נתחי עוף עסיסיים עטופים ברוטב אדום ונפלא, שיעלו בכל הבית ניחוחות מגרים ופותחי תיאבון ויעניקו לכם מנה מושלמת לכל שישי או שבת, ליום קר במיוחד, ותמיד תמיד כשרוצים להתנחם עם משהו חם ומזין בפה
מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מתבלים בכף פפריקה מתוקה, כפית צ׳ילי חריף וכף שטוחה תבלין פרגיות, מבשלים על אש קטנה 20 דקות ומוסיפים 8 שיני שום.
חותכים 6 יחידות של פרגיות - כל יחידה ל-3 חלקים, מתבלים עם פלפל שחור, מלח ותבלין פרגיות, ומכניסים לסיר אחרי 20 דקות.
מטגנים את הפרגיות 5 דקות מכל צד, מוסיפים את העגבניות, כף סוכר ומלח לפי הצורך, מוסיפים כוס וחצי מים חמים, מרתיחים ומכניסים לתנור ל-120 מעלות לשעתיים, בודקים מדי פעם אם חסרים נוזלים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
צילום: אבי שריד
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!
רק עוד דבר אחד אחרון!
בחורף, סתיו או קיץ – לפעמים כל מה שרוצים זה להישאר במיטה, להתפנק עם אוכל מנחם, וזהו – כי מגיע לכם!