מאפינס דבש רכות ב-5 דקות
מאפינס דבש משגעים לראש השנה, שמכינים ב־5 דקות עבודה וזוללים בדקה אחת!
מאפינס דבש רכים ומופלאים, שמכינים ב־5 דקות ומלהיבים איתם את כל המשפחה והאורחים בחג!
אין סוף למתכוני עוגות הדבש שיש ובאמת שקשה לבחור ולהחליט מה מוצלח יותר ומה פחות. אז קבלו מתכון למאפינס משגעים, שאפשר להכין גם בתור עוגת דבש עסיסית. מבין עשרות מתכונים למאפינס, המתכון הזה בדוק והפיל את האורחים שלי מהרגליים!
המתכון סופר קל ומהיר להכנה וכל ביס מהמאפינס עוצר נשימה! כל כך טעימים שלא היה אורח אחד שוויתר על סיבוב מאפינס נוסף! מתכון מאפינס דבש שחייבים להכין לחג!
למה באמת כדאי לכם: מאפינס דבש
- ניתן להכין את המתכון גם בתבנית והוא מרשים לא פחות!
- חושבים גם על הילדים – מאפינס לילדים שגם הם ירגישו מיוחדים בערב החג!
- מתכון כל כך קל ומהיר להכנה, שלא תפסיקו להכין אותו גם כשהחגים ייגמרו!
- ניתן לקשט את המאפינס בכל תוספת שרוצים לקבלת מראה חגיגי יותר!
שורה תחתונה: רוצים להפיל את האורחים שלכם מהרגליים בערב החג? תכינו את המתכון הזה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
מאפינס דבש רכות ב-5 דקות
מאפינס דבש משגעים לראש השנה, שמכינים ב־5 דקות עבודה וזוללים בדקה אחת!
לדרג
כמות 12 יחידות
ציוד
תבניות מאפינס או אינגליש קייק
המצרכים
- ½ כוס מים
- 1 תיון
- 3 ביצים שלמות
- ¼ כוס סוכר
- ½ כוס שמן
- ½ כוס דבש (ועוד 2 כפות)
- 1 כף אבקת נס קפה
- 1 כפית קינמון
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 ½ כוסות קמח
אופן ההכנה
- לפני שמתחילים, לוקחים חצי כוס מים רותחים ושמים תיון ומחכים 5 דקות.
- בקערה שמים את הביצים, ¼ כוס סוכר, חצי כוס שמן, וחצי כוס דבש ומערבבים ביחד במטרפה ידנית בלי מיקסר.
- לאחר מכן מוסיפים את אבקת הנס קפה, כפית קינמון, הקמח, והתה הפושר. מערבבים מעט כדי שלא יהיו גושים.
- משמנים תבניות מאפינס ושופכים את העיסה, ומפזרים אגוזים גרוסים.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 170 מעלות למשך חצי שעה ולא יותר. לא לייבש.
- איך שהמאפינס יוצאים, מערבבים 4 כפות מים רותחים עם 2 כפות דבש ושופכים מעל כל אחד מעט מהסירופ.
- כשהעוגה עדיין חמימה לשים בשקית כך היא תהיה רכה יותר. אפשר גם לקשט עם קרם מלמעלה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: מאפינס דבש רכות
אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק? אפשר בהחלט. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
המאפינס יצאו טעימים רכים תודה על המתכון שנה מתוקה יותר מדבש
היי אורטל,
איזה כיף!! שמחים שנהנית ושנה טובה לך ולכל המשפחה!
מתכון קל ומהיר. יצא אוורירי ופשוט מושלם!!!
תודה רבה 🙂
היי רות,
שמחים מאוד שאהבת את המאפינס!!
אם בא להראות לנו איך יצא, מוזמנת לעשות זאת בקבוצה 🙂
מתכון נהדר.. הוספתי קצת ציפורן ואגוז מוסקט. וקצת הקצפתי את החלבונים.
יצא יופי.. תודה
היי טובה,
וואו, מעולות התוספות שלך!
שמחים מאוד שנהנית מהמתכון 🙂
שלום אפשר במקום קמח רגיל אפשר קמח כוסמין לבן או מלא,
עוד שאלה בקשר לכמות אני צריכה 30 קפקייס
היי לילך,
במעבר מקמח רגיל לקמח כוסמין לבן מורידים רבע מכמות המים במתכון. לגבי קמח כוסמין מלא – לא היינו ממליצים לעשות רק ממנו, אלא 50-50 עם קמח לבן.
המתכון הזה מייצר 12 קאפקייקס, אז את יכולה בכיף לשלש את הכמות של המצרכים. ייצאו לך קצת יותר אבל בטוח שיזללו אותם 🙂