עוגיות שיבולת שועל פריכות עם פיצוחים.
קחו כמות נדיבה של פיצוחים טעימים – שבבי שקדים, גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת, שומשום וחמוציות, הצמידו להם קצת שיבולת שועל רכה אבל קריספית במידה – וקיבלתם ביס מושלם ומפנק מלא בריאות מפנקת!
עוגיות שיבולת שועל פריכות נזללות בהנאה בבוקר לחוץ, כמנת ביניים משביעה, ולסיום טעים לארוחת ערב. מושלמות גם לאירוח, אחרי צום יום כיפור, למשלוחי מנות, ותכלס תמיד!
הכנה סופר פשוטה, רכיבים איכותיים, גרסה טבעונית ונטולת סוכר – ויש לכם פינוק נהדר לצד קנקנן תה חם או קפה מהביל – שיפתיעו אתכם במתיקות מושלמת, פריכות מענגת ועושר טעמים בניחוחות קינמון וטחינה
למה באמת כדאי לכם: עוגיות שיבולת שועל
- ביס מושלם ומפנק מלא בריאות מפנקת!
- הכנה סופר פשוטה, רכיבים איכותיים וגם בגרסה טבעונית ונטולת סוכר
- מתיקות מושלמת, פריכות מענגת ועושר טעמים בניחוחות קינמון וטחינה
שורה תחתונה:שחומות, טעימות, ו…בריאות!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? עוגיות שיבולת שועל
עוגיות שיבולת שועל פריכות עם פיצוחים.
המצרכים
- ½1 כוס קוואקר דק
- ½1 כוס קמח כוסמין מלא
- ¾ כוס סוכר קוקוס (או ממתיק סוויטאנגו לנמנעים מסוכר)
- כוס כוס פיצוחים - שבבי שקדים, גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת, שומשום וחמוציות
- 1 כפית גדושה קינמון
- 1 כפית אבקת סודה לשתייה
- ½ כפית אבקת אפיה
- קורט מלח
- 2 ביצים (או עוד 1/4 כוס טחינה גולמית)
- ¼ כוס טחינה גולמית
- ½ כוס שמן קוקוס
אופן ההכנה
- נערבב את כל המרכיבים היבשים היטב, נוסיף את הרטובים ובעזרת ידיים רטובות נלוש היטב את התערובת עד לקבלת בצק עוגיות אחיד ומעט דביק.
- נגלגל כדורים מהתערובת ונפחוס אותם על תבנית מרופדת בנייר אפיה (העוגייה צריכה להיות יחסית שטוחה בשביל שתהיה כמה שיותר פריכה בסיום האפיה).
- נכניס לתנור שחומם על 170 מעלות ל-10 דקות בדיוק. להמתין לקירור מלא, ולאחסן בקופסא אטומה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
הקפה מחכה לעוד איזה ביס מתוק ומפנק? נגמרו העוגיות בבית ורוצים לחדש את המלאי בזריזות ובקלות? קבלו עוד המלצות מצוינות שיעשו לכם טעים בפה…