עוגת פרג בחושה ב 5 דקות הכנה!
עוגת פרג בחושה ב-5 דקות הכנה! קערה אחת, רכיבים בודדים ודקות ספורות ויש לכם עוגת פרג שלא תרצו להפסיק לנשנש.
בכל הנוגע לפרג העולם מתחלק לשניים: אלה שלא אוהבים פרג ואלו שאוהבים מאוד. אני נמנית עם אוהבי הפרג ואם אתם אוהבים פרג כמוני יש לי את המתכון המגניב ביותר להכנה מהירה של עוגת פרג מושלמת.
המתכון כל כך פשוט להכנה, שבכל פעם שנשארת לי פרוסה אחרונה של העוגה אני כבר מכינה עוגה נוספת. אני אוהבת פרג, כבר אמרתי?!
עוגת הפרג בחושה ומתאימה להגשה לצד הקפה בכל רגע נתון, ואם אתם כמוני אז אפשר גם לנשנש בלי הקפה… העוגה פרווה ונהדרת להגשה גם לאחר ארוחות בשריות. מומלץ להכין ולטעום!
למה באמת כדאי לכם: עוגת פרג בחושה
- הכנה מהירה ביותר ובאפס מאמץ!
- עוגה פרווה המתאימה להגשה גם לאחר ארוחה בשרית.
- עוגה אוורירית, עם נגיעת תפוז וטעימה במיוחד!
- נהדרת להכנה ולהגשה כשאורחים מגיעים בהפתעה!
שורה תחתונה: אם אתם אוהבים פרג זו בהחלט השורה התחתונה כאן. מתכון כל כך קל ומהיר שלא משאיר מקום לתירוצים!
עוגת פרג בחושה ב 5 דקות הכנה!
ציוד
המצרכים
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס פרג טחון
- 1 כוס קמח
- 1 כוס קוקוס
- 1 כוס מיץ תפוזים
- ¾ כוס שמן
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 שקית אפייה . (10 גרם)
אופן ההכנה
- לערבב את כל החומרים - תחילה את הרטובים ואחר כך להוסיף יבשים.
- להעביר ל -2 תבניות קייק אנגליש.
- לאפות 40 דקות 170 מעלות.
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת פרג בחושה לשבת
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: נעמי שושן
היי עוגה מצוינת! תמיד שמכינה מבקשים מתכון!!
היי מירי,
איזה כיף!! שמחים שת נהנית ממנה 🙂
עוגה מדהימה!! אין קלה וטעימה ממנה. כל מי שטעם ביקש מתכון
היי מירי,
איזה יופי!! נשמח לראות תמונות שלה בקבוצת הפייסבוק אם צילמת במקרה 🙂
עוגה מאוד מוצלחת שגורפת מלא מחמאות. יוצאת עסיסית ולא יבשה. אפיתי אותה בתבנית עגולה 20 ויצאה גבוהה וטעימה מאוד! תודה על המתכון המושלם
היי, מה אפשר לשים במקום כוס קמח? תודה
היי ניצה!
אפשר להמיר את הקמח הרגיל בקמח שקדים – מומלץ מאוד גם מבחינת שילוב בטעמים.
בהצלחה 🙂
לקחתי את זה כשהכנתי את העוגה ונתקעתי גם עם חצי מכמות השמן הוספתי רסק תפוחים. עוגה טעימה קלה ומומלצת. הוספתי בזמן האפיה 10 דקות זה תלוי בין תנור לתנור. תודה
היי מירי,
שמחים לדעת שהסתדרת בסוף ויצאה עוגה טעימה 🙂
vהי ,
העוגה יצאה מעולה
תודה על משכון טעים וקל
נורית
שמחים שאהבת, תמיד תענוג לשמוע! את מוזמנת לדרג את עמוד הפייסבוק שלנו ולעזור לנו להמשיך לשתף מתכונים נפלאים: https://www.facebook.com/pg/matkonimmetukim/reviews/
שלום רב. מה אפשר לשים בעוגת הפרג במקום 1 כוס קוקוס?
עדיף למען הדיוק לנסות מתכון אחר – עוגת פרג בחושה 1 או עוגת פרג בחושה 2. בהצלחה ובתיאבון!
עוד כוס פרג.. כמה יותר פרג ככה טעים.. כמובן לאוהבי הפרג🤓
היי משה,
לגמרי מסכימים!! תודה על הטיפ 🙂
שלום
אפשר במקום פרג לשים אגוזים או שקדים טחונים?
היי ענת, נוכל להמליץ על מתכון דומה לעוגת שקדים בחושה שבטח תאהבי עוגת שקדים בחושה
במה אפשר להחליף במקום קוקוס?
היי אורלי, מי שלא אוהב קוקוס יוכל להכין עם כוס שקדים טחונים במקום. אפשר גם להכין מהמתכון הזה בלי קוקוס בכלל. בהצלחה ובתיאבון! וכמובן שאת תמיד מוזמנת להשוויץ בתמונה או שתיים ולשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק – קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
העוגת פרג נראת מושלם
מכיוון שלא כולם אוהבים גם אצלנו קוקוס ונשאלו על כך שאלות
החלטתי לנסות את המתכון כך:
אני אערבב את כל החומרים בלי הקוקוס
ואז אחלק את הבלילה ל 2 חלקים
בחלק אחד אוסיף חצי כוס קוקוס (כי הבלילה חצי כמות)
ובחצי השני אוסיף חצי כוס שקדים או אגוזים טחונים
את תערובת הקוקוס אצוק לאינגלישקייק אחד
ואת התערובת עם השקדים לאינגלישקייק השני
כך יוכלו לטעום את שני הסוגים ולהחליט מה מעדיפים לפעם הבאה