מתכון גריסיני מקמח כוסמין מלא

קבלו את מקלות הפלא הכי טעימים, קלים ובריאים שתוכלו להכין – גריסיני מקמח כוסמין מלא – מקלות לחם פריכים וטעימים מקמח כוסמין, שנחשב לדגן בריא יותר מהקמח הלבן המוכר, ומעניק מראה מגרה ועמוק וטעם כפרי, עדין ומתקתק במידה.
הגריסיני נהדרים לליווי של כל מנת פתיחה, ובמיוחד לחג השבועות, נפלאים לצד סלט ירקות טרי, מרק חם או לניגוב עם מתבלים רכים של גבינות, טחינה או חומוס.
ההכנה הקלילה שלהם מאפשרת להכין אותם בכמות גדולה, לשמור במיכל סגור וליהנות מהם כתחליף טעים ללחם כבד, לפיקניקים נעימים בחיק הטבע, לקישוט שולחן בופה מרשים, ולנשנוש בריא וזמין לילדים

למה באמת כדאי לכם: מתכון גריסיני
-
הופך כל ארוחה קלה לחגיגה פריכה וטעימה
-
שילוב מנצח ובריא של מראה עמוק, טעם כפרי ומתקתקות מעודנת

מתכון גריסיני מקמח כוסמין מלא
המצרכים
- 2 כוסות קמח כוסמין 80% (אפשר גם 100%)
- ½ כוס שומשום
- ½ שקית שקית אבקת אפייה (10 גרם)
- 1 כף מלח (שטוחה )
- ½ כפית סוכר
- ½ כוס שמן
- ½ כוס מים
אופן ההכנה
- מערבבים היטב את כל המצרכים, יוצרים מקלות דקים, ואופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
הערות וטיפים
- למראה מושלם אפשר לעטר בשומשום שחור, קצח, וכל מה שאוהבים...
שאלות נפוצות: גריסיני כוסמין
כוסמין 80% זה כוסמין מלא? כן, רובו מלא |
אפשר קמח כוסמין 100%? כן |
צריך להפוך בזמן האפייה? לא |
צריך אבקת אפיה? אין צורך |
היי, אשמח לדעת איך ולכמה זמן ניתן לאחסן את מקלות הגריסיני?
האם ניתן להקפיא לאחר אפייה?
היי אור,
המקלות יכולים להישמר בקופסה כשבוע ואפשר גם בהחלט להקפיא.
בהצלחה 🙂