| | | |

גלידת קוקילידה

שילוב מנצח בין גלידה קרמית לעוגייה שוקולדית רכה ונימוחה יוצר גלידת קוקילידה ביתית ומשובחת, שתעשה לכם את הקיץ לטעים וקריר במיוחד!
בהשראת: כוכבית חורש
ציון 4.43 על ידי 7 דירוגים
גלידת קוקילידה שוקולד ביתית

יש משהו טעים יותר מגלידה ביום קיץ חם ומהביל? יש משהו מגרה יותר מעוגייה רכה ונימוחה בטעם שוקולד משובח?

התשובה היא כן, יש, והוא שילוב מנצח בין השניים שיוצר גלידת קוקילידה שוקולד ביתית איכותית וטעימה שתעשה לכם את הקיץ לטעים וקריר במיוחד!

עם ביס קראנצ'י של עוגייה מופלאה וטאצ' קריר של גלידה קרמית קפואה – המתכון הזה בא בול בזמן ויעשה לכם שמח מאוד בפה ומרענן על הלשון. מומלץ בחום…

 

גלידת קוקילידה
צילום: כוכבית חורש

למה באמת כדאי לכם: גלידת קוקילידה

 
  • ביס קראנצ'י של עוגייה מופלאה עם טאצ' קפוא של גלידה קרמית רכה
  • מוכנה במהירות, נחטפת בשניות, מהממת לכל אירוח, ותמיד תמיד אצלכם במקפיא בבית…
  • המתכון הזה יעשה לכם שמח מאוד בפה ומרענן על הלשון. מומלץ בחום…

שורה תחתונה:  אין משהו טעים יותר מהקוקילידה המופלאה הזאת ביום קיץ חם ומהביל

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? גלידת קוקילידה

 

גלידת קוקילידה שוקולד ביתית

גלידת קוקילידה

שילוב מנצח בין גלידה קרמית לעוגייה שוקולדית רכה ונימוחה יוצר גלידת קוקילידה ביתית ומשובחת, שתעשה לכם את הקיץ לטעים וקריר במיוחד!
ציון 4.43 על ידי 7 דירוגים
לדרג
באדיבות: כוכבית חורש

המצרכים

לעוגיות הפאדג׳:

  • 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם)
  • ½ כוס שמן
  • 2 ביצים
  • ½ כוס סוכר לבן
  • ½ כוס סוכר חום
  • 3 כפות קקאו
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • ¾ כוס קמח

לקצפת

  • 1 מיכל שמנת מתוקה או צמחית (250 גרם)
  • 1 פודינג וניל (80 גרם)
  • ½ כוס חלב או חלב סויה או מים

אופן ההכנה

  • ממיסים במיקרו את השוקולד והשמן. מערבבים במיקסר ביצים, סוכר לבן וסוכר חום ולאחר כמה דקות מוסיפים את תערובת השוקולד המומס בעדינות. לאחר מכן מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקקאו (ניתן להוסיף גם קמצוץ מלח)
  • ממשיכים לערבב לתערובת חלקה, מכניסים לשקית זילוף ויוצרים "שבלולים" בגודל הרצוי. (מניסיון כדאי להכין שבלולים קטנים כי הם תופחים באפייה)
  • מחממים תנור ל175- מעלות. מכניסים לתנור לכ-8-9 דקות ומוציאים מיד. משאירים את העוגיות להתקרר ורק לאחר מכן מנתקים מנייר האפייה. מכינים את הקצפת במיקסר, מרכיבים את העוגיות ומקפיאים

הערות וטיפים

  • ותמיד אפשר לבחור לעשות קוקילידה טעימה בגרסת מיני קטנה ומטריפה. בגל שהם קטנים ושובבים, יוצאים מהכמות בערך 4 תבניות...
  • גלידת קוקילידה מינ
    צילום: גילה מוגמי
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

גלידת קוקילידה
צילום. גילה מוגמי

שאלות נפוצות: גלידת קוקילידה

לא צריך חלב מרוכז לקצפת?
לא. כשאת מוציאה מההקפאה יוצא מרקם מעולה

אפשר להוסיף קישוט על העוגיות? כן! אחרי ששמים את הבלילה על נייר האפייה אפשר לקשט באגוזים, שקדים או פצפוצי שוקולד, שיעשירו את הטעם

אפשר להוסיף קישוט על העוגיות?
כן! אחרי ששמים את הבלילה על נייר האפייה אפשר לקשט באגוזים, שקדים או פצפוצי שוקולד, שיעשירו את הטעם

כמה קוקילידות יוצאות בערך?
בערך 20 זוגות


 

 
גלידת קוקילידה שוקולד ביתית
צילום: כוכבית חורש

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון! 

Similar Posts

6 Comments

  1. האם אפשר להכין את זה ולסוע עם זה נסיעה של שעתיים?
    כלומר זה יישאר טוב?! או שזה מתנמס?

    1. היי חדוה!
      מאחר שזו גלידה ומדובר בנסיעה ארוכה, כדאי לאחסן אותה עם קרח כדי שתישאר קפואה כל הדרך עד שתגיעי לברי המזל שאמורים לאכול אותה.
      מקווים שהצלחנו לעזור, בהצלחה רבה 🙂

    1. היי שיר!
      בעיקרון, אם לא כתוב באיזו כוס להשתמש, אז רק שתדעי שמידת כוס אוניברסלית היא 240 מ"ל.
      עם זאת, את יכולה להשתמש בכל כוס, העיקר שאת עושה בה שימוש עקבי לכל אורך המתכון.
      בהצלחה 🙂

4.43 from 7 votes (7 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements