| | | | |

עוגת גבינה "דניאלה" ב-5 דקות

5 דקות ולתנור: עוגת גבינה "דניאלה" ושמנת לקפה של אחה"צ! עוגת גבינה זה בדיוק מה שאתם צריכים!
בהשראת: חני קונאשוילי
ציון 4 על ידי 10 דירוגים
עוגת גבינה

5 דקות בלבד של הכנה, והרי לכם עוגת גבינה יציבה וטעימה בדיוק "לפי הספר".

עוגת גבינה "דניאלה" ושמנת בכלום זמן, עם אבקת סוכר מפוזרת מעל שנותנת בוסט של מתוק, וקונצרט של צבעים – לבן וחום. ואם אתם משוגעים על "מעדן דניאלה" , זאת בדיוק ההזדמנות שלכם להכניס את המעדן לתוך העוגה, וליהנות מעוגה שכל ביס וביס הופך למעדן ולתענוג לחיך!

העוגה המושלמת לצד קפה עם חלב חם, אבל כמו שכבר קראתם זו לא עוגה קלאסית, כי במקום הגבינה תוכלו לשים "מעדן דניאלה" שישדרג לכם את העוגה בהרבה… ויגרום לא רק לכם לאהוב אותה אלא במיוחד לילדים שבטוח מטורפים על מעדנים. ומכיוון שמדובר בעוגה בחושה אין לכם מה לדאוג שהיא תיפול תתרסק או תיסדק , היא תישאר עומדת ויציבה בדיוק כמו בתמונה!!

 

ספר המתכונים של חני קונאשוילי

עוגת גבינה
צילום: חני קונאשוילי

למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה

  • תוספת: עוגה של גבינה גבינה לצד קפה עם חלב חם ורותח זו המשאלה הכי פשוטה אך גם הכי טעימה!

  • מהיר להכנה: לא יותר מחמש דקות! כן כן, קראתם נכון. רק חמש דקות וישר לתנור!

  • מעדן: עוגת גבינה "דניאלה" שהיא פשוט מעדן! 

  • נאכלת מהר: אומנם מומלץ להכניס את העוגה למקרר אבל כמו שאנחנו כבר יודעים, תוך יום לא ישאר פירור!

שורה תחתונה: עוגה קלה להכנה ומושלמת ליד קפה חם , הופכת כל ביס למעדן!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת גבינה

עוגת גבינה "דניאלה" ב-5 דקות

5 דקות ולתנור: עוגת גבינה "דניאלה" ושמנת לקפה של אחה"צ! עוגת גבינה זה בדיוק מה שאתם צריכים!
ציון 4 על ידי 10 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 5 דקות
זמן בישול/אפייה: 50 דקות
סה״כ זמן: 55 דקות
סוג: עוגת גבינה
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית מלבנית או 2 אינגליש קייק או 26 עגולה

המצרכים

מצרכים:

  • 2 שמנת (חמוצה)
  • 2 מעדן דניאלה (דניאלה ללא טעמים רגילה או 1 גביע גבינה לבנה 5%)
  • 1 כוס סוכר (בכוס חד פעמי חם)
  • ½ כוס שמן
  • 2 סוכר (וניל)
  • 3 ביצים
  • כוסות קמח
  • 1 אבקת אפיה

אופן ההכנה

לשים בקערה בלי מיקסר:

  • 2 שמנת חמוצה 200 מיל, 2 מעדן דניאלה או גבינה לבנה ,
    1 כוס סוכר חד פעמי חם אפשר גם סוכר חום, חצי כוס שמן, 2 סוכר וניל
  • לערבב הכל ביחד במטרפה ידנית
  • להוסיף 3 ביצים אחת אחרי השניה, להוסיף 2 1/2 כוסות קמח , 1 אבקת אפיה
  • לערבב מעט רק עד שהקמח נטמע

שלב אפייה:

  • לשמן תבנית מלבנית או 2 אינגליש קייק או 26 עגולה
  • לשים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 50 דקות

הערות וטיפים

אין מה לפחד זו עוגת גבינה בחושה - כך שהעוגה לא נופלת, מתרסקת או נסדקת.
מומלץ:  להכניס את העוגה למקרר לאחר האפייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת גבינה

העוגה לא יוצאת יבשה?

לא, העוגה לא יוצאת יבשה!

 
עוגת גבינה
צילום: חני קונאשוילי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

 

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Similar Posts

13 Comments

  1. זו לא עוגה!!! התמונה מחמיאה וממש לא מציאותית. עשיתי עם דניאלה וזה בכלל לא מרקם של עוגה! יותר בכיוון של פשטידה מתוקה. חבל על המצרכים!

    1. היי ספיר,
      אם המרקם מפריע, כל מה שצריך לעשות זה להוסיף עוד דניאלה או גבינה לבנה ואז ייצא לך מרקם גבינתי יותר.
      בהצלחה!

    2. במטבח שלי אין כוסות חג פעמיות! זה ממש לא מקצועי ולא ראוי! כבר המציאו את סט כוסות המידה האוניברסליות!

  2. 3 stars
    היי ,
    אצלי בשונה מהתמונה יצאה גבוהה,טעימה אך רטובה במקצת
    אכניס למקרר ואראה חאחר כמה שעות
    טעימה אבל שונה
    תודה רבה

    1. היי דפנה!
      אנחנו מתנצלים שלא יצא טוב. נשמח מאוד לדעת מה לדעתך לא עבד במתכון כדי שנוכל לשפר אותו.

      1. היי ספיר,
        אפשר בפעם הבאה להקציף ולערבב ממש בעדינות, זה אמור לעזור.
        בהצלחה!

4 from 10 votes (7 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements