עוגת גבינה "דניאלה" ב-5 דקות
5 דקות בלבד של הכנה, והרי לכם עוגת גבינה יציבה וטעימה בדיוק "לפי הספר".
עוגת גבינה "דניאלה" ושמנת בכלום זמן, עם אבקת סוכר מפוזרת מעל שנותנת בוסט של מתוק, וקונצרט של צבעים – לבן וחום. ואם אתם משוגעים על "מעדן דניאלה" , זאת בדיוק ההזדמנות שלכם להכניס את המעדן לתוך העוגה, וליהנות מעוגה שכל ביס וביס הופך למעדן ולתענוג לחיך!
העוגה המושלמת לצד קפה עם חלב חם, אבל כמו שכבר קראתם זו לא עוגה קלאסית, כי במקום הגבינה תוכלו לשים "מעדן דניאלה" שישדרג לכם את העוגה בהרבה… ויגרום לא רק לכם לאהוב אותה אלא במיוחד לילדים שבטוח מטורפים על מעדנים. ומכיוון שמדובר בעוגה בחושה אין לכם מה לדאוג שהיא תיפול תתרסק או תיסדק , היא תישאר עומדת ויציבה בדיוק כמו בתמונה!!
למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה
-
תוספת: עוגה של גבינה גבינה לצד קפה עם חלב חם ורותח זו המשאלה הכי פשוטה אך גם הכי טעימה!
-
מהיר להכנה: לא יותר מחמש דקות! כן כן, קראתם נכון. רק חמש דקות וישר לתנור!
-
מעדן: עוגת גבינה "דניאלה" שהיא פשוט מעדן!
-
נאכלת מהר: אומנם מומלץ להכניס את העוגה למקרר אבל כמו שאנחנו כבר יודעים, תוך יום לא ישאר פירור!
שורה תחתונה: עוגה קלה להכנה ומושלמת ליד קפה חם , הופכת כל ביס למעדן!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגת גבינה "דניאלה" ב-5 דקות
ציוד
המצרכים
מצרכים:
- 2 שמנת (חמוצה)
- 2 מעדן דניאלה (דניאלה ללא טעמים רגילה או 1 גביע גבינה לבנה 5%)
- 1 כוס סוכר (בכוס חד פעמי חם)
- ½ כוס שמן
- 2 סוכר (וניל)
- 3 ביצים
- 2½ כוסות קמח
- 1 אבקת אפיה
אופן ההכנה
לשים בקערה בלי מיקסר:
- 2 שמנת חמוצה 200 מיל, 2 מעדן דניאלה או גבינה לבנה ,1 כוס סוכר חד פעמי חם אפשר גם סוכר חום, חצי כוס שמן, 2 סוכר וניל
- לערבב הכל ביחד במטרפה ידנית
- להוסיף 3 ביצים אחת אחרי השניה, להוסיף 2 1/2 כוסות קמח , 1 אבקת אפיה
- לערבב מעט רק עד שהקמח נטמע
שלב אפייה:
- לשמן תבנית מלבנית או 2 אינגליש קייק או 26 עגולה
- לשים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 50 דקות
הערות וטיפים
שאלות נפוצות: עוגת גבינה
העוגה לא יוצאת יבשה? לא, העוגה לא יוצאת יבשה! |
מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!
זו לא עוגה!!! התמונה מחמיאה וממש לא מציאותית. עשיתי עם דניאלה וזה בכלל לא מרקם של עוגה! יותר בכיוון של פשטידה מתוקה. חבל על המצרכים!
היי ספיר,
אם המרקם מפריע, כל מה שצריך לעשות זה להוסיף עוד דניאלה או גבינה לבנה ואז ייצא לך מרקם גבינתי יותר.
בהצלחה!
במטבח שלי אין כוסות חג פעמיות! זה ממש לא מקצועי ולא ראוי! כבר המציאו את סט כוסות המידה האוניברסליות!
היי רחל,
כוס חד פעמית לשתייה חמה = 200 מ"ל.
מקווים שזה יעזור 🙂
יצא מעולה
תודה
היי מירי,
תענוג! תודה שכתבת לנו, ואם בא לך לשתף בתמונות, אפשר להעלות בקבוצה 🙂
היי ,
אצלי בשונה מהתמונה יצאה גבוהה,טעימה אך רטובה במקצת
אכניס למקרר ואראה חאחר כמה שעות
טעימה אבל שונה
תודה רבה
היי דליה!
איך העוגה אחרי כמה שעות במקרר?
שמחים שיצאה טעימה 🙂
יצא דחוס ללא טעם. זרקנו
היי דפנה!
אנחנו מתנצלים שלא יצא טוב. נשמח מאוד לדעת מה לדעתך לא עבד במתכון כדי שנוכל לשפר אותו.
נכון!
היי ספיר,
אפשר בפעם הבאה להקציף ולערבב ממש בעדינות, זה אמור לעזור.
בהצלחה!
טעים וידידותי למשתמשיפה