| | | | |

עוגה ב-5 דקות קלה וטעימה

עוגה ב-5 דקות: מתכון לרולדה קלה וטעימה בטירוף (מלכת השבת!) רולדה שכל המשפחה תאהב!
בהשראת: ירדנה ג'נאח
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
עוגה ב-5 דקות

רולדה שבאה בדיוק בזמן לכבוד שבת המלכה, וזה ברור לכולם שהרולדה היא מלכת השבת! אם הסתכלתם טוב טוב בתמונה וודאי תהיתם אם מדובר בציור או בעוגה אמיתית , אז אנחנו שמחים לבשר לכם שמדובר בעוגה אמיתית לגמרי, שרק נראית כמו יצירת אומנות! אז כנראה שלתערוכה היא כבר לא תגיע…כי היא טעימה ברמות! שחבל רק להסתכל עליה!

אז אם אתם לחוצים בזמן ורוצים להכין עוגה טעימה וקלה להכנה , בזמן הכנה של כ- 5 דקות לא פחות ולא יותר! כנראה שהגעתם למקום הנכון והרולדה הזו זה בדיוק מה שאתם צריכים לשבת.

ואם קורדינציה זה לא הצד החזק שלכם , אז בהמשך המתכון יש סרטון הכנה שיסביר לכם איך למלא וגלגל היטב את הרולדה , כך שאין סיכוי שתתבלבלו! ואם כל זה לא מספיק, אז בנוסף הרולדה ממולאת בקרם ומעליה שוקולד נוזלי וחם…כבר אמרנו שמדובר בעוגה חלומית?! ולא יאמן שזו עוגה ב-5 דקות הכנה!

ספר המתכונים של ירדנה ג'נאח

עוגה ב-5 דקות
צילום: ירדנה ג'נאח

למה באמת כדאי לכם: עוגה ב-5 דקות

  • לכבוד שבת: לא תמיד יש זמן לכנות של שבת, ולפעמים צריך לאלתר מנה בדקה ה- 90, ומה יותר טוב מעוגה ב-5 דקות!
  • מהיר להכנה: לא יותר מחמש דקות הכנה! לא תספיקו להגיד את צמד המילים "שבת שלום" והעוגה כבר תהיה מוכנה!
  • סרטון: במתכון מצורף סרטון הכנה שיסביר לכם איך לגלגל את הרולדה בצורה הטובה ביותר!
  • עוגה חלומית: כנראה שקרם ושוקולד חם ונוזלי זו החולשה של כולנו!

שורה תחתונה: עוגה ב-5 דקות הכנה, של רולדה טעימה ומושחתת ביותר, יצירת אומנות של ממש!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? הקליקו לסרטון המלא

עוגה ב-5 דקות

עוגה ב-5 דקות קלה וטעימה

עוגה ב-5 דקות: מתכון לרולדה קלה וטעימה בטירוף (מלכת השבת!) רולדה שכל המשפחה תאהב!
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
לדרג
באדיבות: ירדנה ג'נאח

ציוד

נייר אפייה

המצרכים

מצרכים:

  • 4 ביצים (להפריד לחלמון וחלבון)
  • 4 כפות קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 כפית נס קפה
  • קורט מלח
  • 2 כפות קקאו

מצרכים לקרם:

  • 1 אינסטנט וניל (80 גרם)
  • שמנת ( מתוקה)
  • ½ כוס חלב

מצרכים לשוקולד :

  • 100 גרם שוקולד (מריר)
  • 2 כפות שמן

אופן ההכנה

  • לחמם תנור על 180 מעלות
  • להפריד 4 ביצים ,את החלבונים להקציף עם חצי כוס סוכר .להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף : חלמונים ,4 כפות קמח ,1 כפית אבקת אפיה ,כפית נס קפה ,קורט מלח ,2 כפות קקאו .
  • לשמן נייר אפייה עם מעט מעט שמן ולשפוך את הבלילה ,לסדר את הבלילה על כל משטח הנייר
  • לאפות במשך כ- 15 דקות.
  • לאחר האפייה לגלגל את הרולדה על מגבת עד לקירור

להכנת הקרם:

  • 1 אינסטנט וניל ,שמנת מתוקה וחצי כוס חלב להקציף לקבלת קרם

להכנת השוקולד:

  • להמיס 100 גרם שוקולד מריר 2 כפות שמן במיקרו לקבלת קרם חלק
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגה ב-5 דקות
צילום: ירדנה ג'נאח

הבמה כולה שלכם:

"תודה רבה עשיתי בזכותך!"

מירי חיים

 

עוגה ב-5 דקות
צילום: מירי חיים

 

"בזכותך! חצי שעה לפני שבת , מתכון קלי קלות ועוגה שבעלי מאוד אוהב!"

גלי בן משה

עוגה ב-5 דקות
צילום: גלי בן משה

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

עוגה ב-5 דקות

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגותמושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

7 Comments

      1. היי ברכה!
        ממש מתנצלים שהעניין הזה לא היה ברור.
        כעת יש סרטון, כך שתוכלי לראות בדיוק איך לעבוד עם המילוי.
        בהצלחה 🙂

4.37 from 11 votes (10 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements