רולדת שוקולד שתמיד מפנקת
מתכון רולדת שוקולד מהיר וטעים במיוחד שיקח אותכם לימים המתוקים ההם, מומלץ בחום ואהבה!
קינוח קלאסי שתמיד מוגש לאורחים ולמשפחה ואף פעם לא מאכזב.
רולדת שוקולד פשוטה וקלה להכנה שניתן להכין את מראש ולאחר מכן להנות מחווית טעמים בכל עת שתרצו. עם טעם השוקולד העשיר והדומיננטי, את הרולדה הזו חייבים לנסות. קדימה מתחילים!
למה באמת כדאי לכם: רולדת שוקולד
- עוגה מרשימה שמתאימה במיוחד אם יש לכם אורחים.
- עוגה מפנקת שתשאיר לכם טעם של עוד!
- התוספת המושלמת לכוס הקפה של הבוקר.
- טעם נוסטלגי של שוקולד עשיר שיחזיר אתכם לילדות!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
רולדת שוקולד שתמיד מפנקת
מתכון רולדת שוקולד מהיר וטעים במיוחד שיקח אותכם לימים המתוקים ההם, מומלץ בחום ואהבה!
לדרג
ציוד
1 תבנית לתנור
המצרכים
- 4 יחידות ביצים מופרדות
- 3 כפות אבקת שוקולית
- 1 כפית אבקת אפייה
- 3 כפות קמח ( גדושות)
- 1 יחידות נייר אפייה (משומן בתרסיס שמן )
- 1.5 יחידות שמנת מתוקה
- 1 יחידות אינסטנט פודינג
- 1 כוס חלב
- 100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
שלבי הכנת הבצק
- מפרידים 4 ביצים
- מקציפים את החלבונים עם קורט מלח ו3 כפות סוכר.
- להקציף לקצף יציב. להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף חלמונים.
- להוסיף 3 כפות אבקת שוקולית, כפית אבקת אפייה ו3 כפות גדושות קמח. לקפל היטב.
שלבי אפייה
- לשטח את הבצק על תבנית תנור שמרופדת בנייר אפייה שמשומן ( בתרסיס שמן).
- לאפות ב200 מעלות 6 דקות בלבד.
- לצנן מעט. להפוך ולקלף את נייר האפייה.
שלבי הכנת המילוי
- להקציף 1 שמנת מתוקה, 1 אינסטנט פודינג, 1 כוס חלב, למרוח על הכל מלא ולגלגל הדוק.
שלבי הכנת הציפוי
- להמיס יחד ולצפות 100 גרם שוקולד מריר וחצי מיכל שמנת מתוקה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: רולדת שוקולד
כמה זמן לוקח להכין את העוגה? זמני הכנת העוגה הם כ-30 דקות! |
יש אפשרות להכין את העוגה ללא ציפוי? כן, במידה ולא רוצים שהעוגה תהיה מתוקה מדי ניתן לוותר על הציפוי. |
נדרש ידע באפייה בשביל להכין את העוגה? יש צורך בידע בסיסי בשביל לקבל תוצאה טובה. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות שוקולד מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: Sivan Zror | מוזמנים לעקוב בדף שלה : אפייה עם סיוי
האם אפשר קקאו במקום שוקולית וכמה