עוגיות כוסמין תמרים בטעם מושלם
מרקם חלומי עם ביס מענג
מחפשים להתפנק בסוף השבוע הקרוב על הצד הטעים ביותר מבלי לוותר על הבריאות? אז עוגיות אלה הן בול בשבילכם!
קבלו מתכון לעוגיות כוסמין תמרים בטעם מושלם, המקבלות פריכות מטריפה עם מרקם חמאתי מושלם, ומשודרגות במלית תמרים וקינמון מפנקת במיוחד.
עוגיות פשוטות וקלות להכנה שמלאות ברכיבים תזונתיים חיוניים, מבלי להתפשר על הטעם בשום פנים. ביס אחד ואתם מכורים!
מתכון באדיבות: ורד קטן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 6 כוסות קמח כוסמין (מלא)
- 3 שקיות אבקת אפייה
- ¾ כוס שמן
- 1 ¼ כוסות מים פושרים
- 1 כפית קינמון
למלית:
- ממרח תמרים
- קינמון
- אגוזים קצוצים (לא חובה)
אופן ההכנה
- מערבבים את כל המרכיבים במיקסר עם וו לישה למשך בערך 5 עד 7 דקות, הבצק אמור לצאת נעים ולא דביק
- מחלקים את הבצק ל- 5 כדורים ופותחים כל כדור ממש דק עד שלא ניתן עוד לפתוח את הבצק, שלא יהיה עבה.
- ממלאים בממרח תמרים וקינמון ואז מגלגלים לרולדה ועושים רק חריצים בבצק, לא עד הסוף. אפשר גם להוסיף אגוזים קצוצים למי שאוהב.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 40 דקות.
הערות וטיפים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלה לגבי מתכון עוגיות כוסמין זה? אל תהססו לשאול!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
ריכזנו לכם הכל! מחפשים עוד עוגיות קלות להכנה וטעימות בטירוף? קבלו >> מתכון לעוגיות
מקור: עוגיות כוסמין – ורד קטן
מתכון מעולה!
בעלי סוכרתי ומאוד נהנה מעוגיות אלו.
במקום תמרים מרחתי סילאן על חלק, וריבת סנדלפור על חלק.
יצא טעים מאוד.
איזה כיף לשמוע ארולי בתיאבון לך ולבעלך! אם יצא לך לצלם אז למה שלא תשתפי איך יצא גם עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק? מותר להשוויץ 😉 קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
לצערי הבצק יצא יבש מדי
לפי המרכיבים שפרסמת הבצק לא מתחבר…… אולי שכחת. מרכיב משהו?
אלה הם המרכיבים, הבצק אמור לצאת נעים ולא דביק. בהצלחה!
בהקשר לרולדות כוסמין-
יצא מאוד יבש וקשה לרידוד.נראה לי שלכמות קמח של 6 כוסות
צריך יותר שמן הוספתי עוד מעט מים אבל לא נוח לקידוד.
שלום, לפי כמויות המצרכים לבצק עוגיו התמרים נוצרו לי רק פירורים, הבצק לא התאחד. האם חסר משהו בבצק שלא נרשם בטעות?
אני מבקשת לקבל תשובה שאדע איפה ובמה טעיתי.
תודה
היי ניצה, כשבצק פריך מתפורר סימן שיש להוסיף לבצק מעט נוזלים/שמן בהדרגה ובזהירות וזה יכול לעזור, או במתכון חלבי אפשר גם להוסיף חמאה וחלב וזה מסתדר בד"כ. בהצלחה בפעם הבאה!
נשמח להמליץ לך כל מתכון עוגיות כוסמין בקישור כאן.