Advertisements
| |

עוגת תמרים בריאה עם כוסמין

מרקם חלומי עם טעם עשיר
בהשראת: ענבל בן ברוך - ענבלוגה
ציון 4.62 על ידי 13 דירוגים
עוגת תמרים
Advertisements

קבלו בתשואות את עוגת הבריאות שתקשט לכם את השבת בחווית טעמים מענגת מבלי רגשות אשם נלווים!

קבלו מתכון לעוגת תמרים נדירה שמכינים עם קמח כוסמין המעניק מרקם רך וחלומי עם טעמי תמרים עשירים שאי אפשר להפסיק לזלול.

עוגה מדהימה ומיוחדת שמצליחה להרשים בכל ביס מחדש ללא נקיפות מצפון. ביס אחד ואתם מכורים לחיים. תודה ענקית לענבל ששיתפה מתכון נדיר זה בקבוצתנו!

מתכון באדיבות: ענבל בן ברוך – ענבלוגה

ספר המתכונים של ענבל בן ברוך – ענבלוגה

 

עוגת תמרים

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת תמרים

עוגת תמרים בריאה עם כוסמין

מרקם חלומי עם טעם עשיר
ציון 4.62 על ידי 13 דירוגים
לדרג
באדיבות: ענבל בן ברוך - ענבלוגה
Advertisements

המצרכים

  • 2 ביצים (גודל L)
  • ½ כוס סוכר חום
  • 1 כוס תמרים טחונים (ללא קליפה וגלעין - עדיף מג'הול)
  • ½ כוס שמן קוקוס
  • 1 ½ כוס קמח כוסמין לבן
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • ½ כפית קינמון
  • 1 כוס מים רותחים
Advertisements

אופן ההכנה

  • מחממים את התנור ל-170 מעלות מראש.
  • בקערה עם מים רותחים משרים את התמרים כחצי שעה ואז מקלפים מהקליפה והגלעין וטוחנים.
  • טורפים את הסוכר וביצים למשך דקה, ואז מוסיפים את התמרים הטחונים ואז את השמן ומערבבים. מוסיפים את הקמח ואז מים רותחים. ולאחר מכן אבקת אפייה, סודה לשתייה וקינמון.
  • שופכים לתבנית משומנת ואופים למשך 25 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש (להיזהר מאפיית יתר על מנת לא לייבש את העוגה).
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי עוגת תמרים זו? אל תהססו לשאול!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות פירות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת תמרים – ענבל בן ברוך – ענבלוגה
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם ודף פייסבוק!

Advertisements

Similar Posts

13 Comments

  1. עוגה מעולה!
    אני המשכתי לכיוון הבריאות והחלפתי את הסוכר בסוכר קוקוס, את הקמח בחצי כוס קמח שקדים וכוס קמח קינואה.
    יצא מעולה!
    גם הילדים שאינם חובבי המטבח הבריא אהבו ונהנו.

    1. היי ציפי!
      את יכולה להמיר בכל שמן אחר. אנחנו ממליצים על שמן אבוקדו.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements