עלי סיגר ממולאים בשר מושלמים
קריספיות מטריפה עם מלית עסיסית

לסוכ
מספיק להסתכל על התמונה כדי לדעת שמנה זו הולכת לעשות לכם את היום עם טעמים שישאירו אתכם מכורים!
קבלו מתכון לעלי סיגר משגעים המתקבלות בקריספיות מטריפה מבחוץ ורכות מנחמת בפנים, עם מילוי בשר עסיסי ומבושל היטב המקפיץ את הטעם לרמה הבאה.
מנה מושלמת המספקת חווית טעמים עשירה במיוחד שאינה מן העולם הזה. ביס ואחד ותרגישו שהעולם שלכם נעצר!
מתכון באדיבות: סוניה לוי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

המצרכים
- 40 עלי סיגר
- 3 כפות כמון
- 2 כפות מלח
- 8 פלפל סודניה
- 20 שיני שום
- ¾ כוס שמן
- 1 קילו בשר מספר 5 או 8 או 2
- 1 ½ כפות פפריקה
לדבק: (לערבב)
- 2 כפות קמח
- 2 כפות מים
אופן ההכנה
- בסיר לחץ נמלא חצי גובה מים. נשים את הבשר לבישול של שעה וחצי, ואז נקרר.
- נשים קערה מתחת למטחנה, ונטחן את בשר עם הפלפלים ושום, ונתבל במלח פפריקה כמון, ושמן. נערבב לתערובת יציבה ולא מתפוררת.
- ניקח עלה סיגר שלם, ונגזור עם מספריים לחצי. ניקח מהתערובת וניצור מעין צורת נקניק.
- נניח בקצה של העלה באמצע בחלק הישר, ונתחיל לקפל את צד ימין על בשר, ואז את צד שמאל על בשר ומתחילים לגלגל.
- בסוף הגלגול שמים דבק ושמים בקופסא שכבה ועליה שקית. סוגרים ומקפיאים.
- אפשר גם לטגן מיד.
הערות וטיפים









נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עלי סיגר ממולאים
אפשר לקנות בשר טחון רגיל? כן אבל הבשר המבושל הרבה יותר טעים. |
אפשר לעשות עם כבד? אפשר בהחלט. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!