| |

צ'ימיצ'ורי ביתי פשוט ומושלם

רוטב משגע מתאים לכל ארוחה
ציון 4.35 על ידי 46 דירוגים
צ'ימיצ'ורי

מחפשים לשדרג כל ארוחה ברוטב מושלם מלט בטעמים משגעים המוסיפים המון לשולחן? אז הכי כדאי לכם מתכון צ'ימי‎צ'ורי מושלם זה!

קבלו צ'ימיצ'ורי ביתי פשוט ומושלם על בסיס פטרוזיליה וכוסברה, המספק חוויית טעמים מדהימה המשתדכת לכל ארוחה באופן מושלם.

רוטב נדיר שירים לגבהים חדשים כמעט כל מנה שתכינו. בין אם זה בשרים על האש או בתנור, עופות, או אפילו דגים, אין סיכוי שמוותרים על צ'ימ‎יצ'ורי.

מתכון באדיבות: נועם זיגדון

ספר המתכונים של נועם זיגדון

 

צ'ימיצ'ורי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

צ'ימיצ'ורי

צ'ימיצ'ורי ביתי פשוט ומושלם

רוטב משגע מתאים לכל ארוחה
ציון 4.35 על ידי 46 דירוגים
לדרג

המצרכים

  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 1 צרור כוסברה
  • 1 פלפל גמבה אדומה
  • ½ פלפל ירוק חריף
  • 7 שיני שום
  • 1 בצל סגול בינוני
  • ½ כוס שמן זית
  • כוס חומץ בן יין
  • ½-1 כפות אורגנו יבש
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • נכניס את כל הירקות למעבד מזון וקוצצים בפולסים עד לאיחוד החומרים
  • נוסיף לקערת הבלנדר את השמן זית, החומץ בן יין, וכל התבלינים.
  • נעשה ערבוב קטן נוסף ואז נוציא לקערה ומגישים. את השלב הזה אפשר לעשות בקערה נפרדת ולהסתפק בערבוב ידני.
  • אם אין לכם חומץ בן יין אפשר להשתמש בחומץ רגיל.
  • אפשר לשמור את שאריות הרוטב במקרר בקופסה אטומה או שאפשר להקפיא אותו.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: צ'ימיצ'ורי ביתי 

איזה שימוש יש לרוטב זה?
זה טוב לבשרים לדגים וכריכים.
אפשרי חומץ תפוחים במקום חומץ בן יין?
חומץ תפוחים חזק מאוד אם את משתמשת בו שימי מעט.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור:  צ'ימיצ'ורי ביתי פשוט – נועם זיגדון

Similar Posts

5 Comments

  1. נראה סופפפפר מעולה!!! ממש כמו שאכלתי בארגנטינה! הולכת עכשיו חקנות את המצרכים! רק שאלה קטנה… השתמשת בחומץ בן יין לבן? או אדום? יש הבדל עצום בטעם ביניהם.. בבקשה ענה לי בהקדם כדי שאוכח להכין… תודדדדה❣️

  2. מתכון הצ'מיצ'ורי נשמע נהדר. רציתי לשאול אם אפשר לערבב את הרוטב עם הפטרוזיליה והכוסברה, או יש לשמור על הרוטב בנפרד.

    1. היי בלה, מערבבים בסופו של דבר את הכל המצרכים יחדיו (בשני שלבים כמו שמתואר למעלה) לקבלת הרוטב.
      בהצלחה ובתיאבון ♥
      צוות מתוקים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?