| |

לחמניות גבינה לשבועות

טעם עשיר ומטריף
בהשראת: פני דנינו
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לחמניות גבינה

אם גם לכם מתחשק לחמניות קלילות וזריזות לכבוד החג, שלא מתפשרות לא על הטעם ולא על המרקם, אז הגעתם למקום הנכון!

קבלו מתכון ללחמניות גבינה לשבועות המקבלות טעם עשיר ומטריף משילוב בצק נוח וחלומי עם המון גבינות עשירות, עם הפתעות מתחבאות בפנים כמו זיתים וגמבה.

חמש דקות עבודה ומקבלים לחמניות מושלמות שישדרגו לכם כל ארוחה, או פשוט נשנוש קליל. ביס אחד ותמצאו את עצמכם מכינים כל שבת!

מתכון באדיבות: פני דנינו

ספר המתכונים של פני דנינו

 

לחמניות גבינה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

לחמניות גבינה

לחמניות גבינה לשבועות

טעם עשיר ומטריף
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: פני דנינו

ציוד

כמות 17-18 יחידות

המצרכים

  • 3 כוסות קמח תופח
  • 1 כוס זיתים
  • 1 כוס גבינה צהובה מגורדת
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • ½ גמבה
  • ½ כוס שמן
  • 1 ביצה (להכניס לבצק)
  • קצת מלח

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל החומרים שלנו ביחד לקבלת בצק, ואז קורצים עיגולים קטנים.
  • מסדרים את העיגולים שקרצנו בתבנית עם נייר אפייה, ונותנים לבצק תפיחה של חצי שעה.
  • אם הבצק יוצא עדיין דביק, אפשר להוסיף קצת קמח.
  • לאחר תפיחה, מורחים מעל ביצה ושומשום ומכניסים לאפייה רגילה על חום 175 מעלות, למשך 20 דקות בערך. לא לאפות יותר מדי כי הם מתייבשים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: לחמניות גבינה לשבועות 

איך אפשר להחליף את הקמח תופח?
אפשר קמח רגיל עם 2 שקיות אבקת אפייה.
ניתן להקפיא?
בהחלט,  להקפיא אחרי שמתקרר לשים בשקית.
בלי שמרים?
אין צורך בשמרים כי יש קמח תופח.

מה חושבים על: לחמניות גבינה לשבועות

לחמניות גבינה
ענת קינן: "הכנתי את הלחמניות והן יצאו ממש טעימות!"
לחמניות גבינה
סיגלית אלימלך: "גם אני הכנתי, יאמי!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

4.50 from 2 votes (2 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements