Advertisements

עוגת קרמבו משודרגת

בטעם משגע ומראה מגרה
בהשראת: בלוריה חממה
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
עוגת קרמבו
Advertisements

יודעים מה עוד טוב יותר מעוגת הקרמבו הקלאסית שכולנו מכירים ואוהבים? אותה עוגה משודרגת בטעם משגע ומראה שישאיר אתכם מכורים!

השילוב האולטימטיבי בין טעמי השוקולד ווניל – עוגת קרמבו משגעת ומשודרגת בבסיס שוקולדי עשיר בקפה, שמשדכים לקרם וניל ענני וציפוי שוקולד מריר מושחת, לא לדבר על קישוט השוקולד לבן המהמם שמגרה את כל מי שמסתכל!

לא מעבירים חורף בלי להכין עוגה מיוחדת זו המרשימה את כל מי שטועם ומרימה את האווירה ברמות!

מתכון באדיבות: בלוריה חממה

ספר המתכונים של בלוריה חממה

עוגת קרמבו

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת קרמבו

עוגת קרמבו משודרגת

בטעם משגע ומראה מגרה
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: בלוריה חממה

ציוד

תבנית מספר 26
Advertisements

המצרכים

לעוגה:

  • 6 חלבונים
  • ½ כוס סוכר
  • 6 חלמונים
  • 4 כפות קקאו
  • 1 כף קמח תופח
  • ½ כוס נס קפה

לקרם:

  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב
  • 1 שמנת מתוקה

לציפוי:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • ½ כוס שמנת מתוקה
  • לקישוט (לא חובה 🙂
  • 80 גרם שוקולד לבן
Advertisements

אופן ההכנה

  • להכנת העוגה - קודם נקציף את ה-6 חלבונים עם הסוכר, כשהקצף נוקשה נוסיף את החלמונים, קקאו, וקמח תופח.
  • נכניס לאפייה בתבנית על 180 מעלות אפיה למשך חצי שעה, עד שהתחתית אפויה, ואז נוציא מהתנור ונרטיב עם חצי כוס משקה נס קפה, נצנן.
  • להכנת הקרם - נקציף את האינסטנט פודינג וניל, עם החלב והשמנת המתוקה עד לקבלת קרם סמיך, ואז נמרח על התחתית לאחר שהתקררה.
  • לציפוי - נחמם במיקרוגל את השוקולד המריר עם חצי כוס שמנת מתוקה כדקה, נערבב עד שהשוקולד נמס ונצפה את העוגה. נקרר לפחות 6 שעות.
  • לקישוט - ממיסים את השוקולד לבן ושמים בתוך שקית זילוף שקופה. נגזור את הקצה שיהיה חור קטן, ומזלפים עיגולים מאמצע העוגה עד סופה (עיגול בתוך עיגול). לוקחים קיסם מהאמצע ומושכים קו החוצה ואז מושכים קו פנימה, ושוב חוזר.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגת קרמבו

Advertisements


שאלות נפוצות: עוגת קרמבו

מתי עושים את הקישוט עם השוקולד הלבן?
לאחר שהציפוי התייצב והתקרר.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת קרמבו

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות שוקולדמושלמים. אל תפספסו!

מקור:עוגת קרמבו משודרגת – בלוריה חממה

Advertisements

Similar Posts

2 Comments

    1. היי שרי, במקום החלב שימי מים מהברז, הקצפת תצא לך אוורירית ולא כבדה. ואפשר גם שמנת צמחית ושוקולד מריר. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements