| |

לחמניות בשר אווריריות

ארוחה שלמה ומשביעה עם טעם מדהים
בהשראת: אילנית דרמון
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לחמניות בשר

אם גם אתם מחפשים מתכון מנצח ללחמניות משודרגות שכל המשפחה מיד תתאהב ותידלק עליהן, אז הגעתם למקום הנכון.

לחמניות בשר אווריריות ורכות בטירוף שמשדכים למלית בשר טחון עסיסי ומתובל בכל טוב, ומקבלים חוויית טעמים מדהימה שאינה מהעולם הזה!

מגישים ליד טחינה, מטבוחה, ועוד סלטים ומקבלים ארוחה שלמה ומשביעה של מעדן אמיתי שתמיד לא מספיק לקצור מחמאות.

מתכון באדיבות: אילנית דרמון

ספר המתכונים של אילנית דרמון

לחמניות בשר

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

לחמניות בשר

לחמניות בשר אווריריות

ארוחה שלמה ומשביעה עם טעם מדהים
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: אילנית דרמון

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

לבצק:

  • 1 קילו קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים / שקית שמרית
  • 4 כפות סוכר
  • 2 כוסות מים פושרים
  • ½ כוס שמן
  • 1 כף מלח

למילוי:

  • 1 ק"ג בשר טחון
  • בצל מטוגן
  • תבלינים: פפריקה (מלח, פלפל שחור)
  • צנוברים/פטריות במידה ואוהבים

לעיטור

  • 1 ביצה טרופה
  • שומשום ו/או קצח (לפי העין)

אופן ההכנה

  • להכנת הבצק - בקערה שמים את הקמח, שמרים, וסוכר, ומערבבים יחד. לאחר מכן מוסיפים את ה-2 כוסות מים פושרים תוך לישה ובהדרגה לפי הצורך.
  • ללוש במיקסר או ביד ואז מוסיפים חצי כוס שמן וכף מלח וללוש לעוד 10 דקות.
  • לאחר מכן, במידה והבצק יבש – מוסיפים מים בטיפות עד לקבלת בצק שדבוק לקרקעית אבל מנותק מהדפנות, והבצק חלק.
  • משמנים משטח בטיפה שמן ומורידים את הבצק אליו, ללוש טיפה בידיים ואז עושים כדור ומניחים בקערה.
  • מכסים בניילון נצמד למשך 45 דקות בלבד! לאחר מכן מחלקים את הבצק ל- 16 כדורים, מכסים במגבת את הכדורים למשך 10 דקות.
  • להכנת המילוי - מטגנים את הבשר היטב עם התבלינים (פפריקה, מלח, פלפל), ניתן גם להוסיף צנוברים או פטריות במידה ואוהבים. לתת לבשר להתקרר
  • לאחר התפיחה של הבצק, משטחים כל כדור ביד וממלאים בבשר.
  • מכניסים לאפייה של 180 מעלות עד להזהבה.

הערות וטיפים

לחמניות בשר
לחמניות בשר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

לחמניות בשר

לחמניות בשר

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
לחמניות בשר

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מאפים ולחמיםמושלמים. אל תפספסו!

מקור:לחמניות בשר אווריריות – אילנית דרמון

Similar Posts

6 Comments

    1. היי לאה, מטגנים את הבשר עם התבלינים (פפריקה, מלח, פלפל), ניתן גם להוסיף צנוברים או פטריות במידה ואוהבים.

4.50 from 2 votes (2 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements