|

עוגיות ביסקוטי משגעות

חובה בכל בבית!
בהשראת: סימה הרוש
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
עוגיות ביסקוטי משגעות
אחת העוגיות הכי בסיסיות וטעימות שחובה שיהיו בכל מטבח!
עוגיות ביסקוטי נפלאות – עוגיות איטלקיות שבאות יבשות וסופר פריכות, עם טעם שמשגע את כולם
עוגיות קלות וקלילות שהכי כיף להכין בבית, ועוד יותר כיף לחסל ליד הקפה של הבוקר או קנקן תה.

מתכון באדיבות: סימה הרוש

ספר המתכונים של סימה הרוש

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגיות ביסקוטי משגעות

עוגיות ביסקוטי משגעות

עוגיות ביסקוטי משגעות

חובה בכל בבית!
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: סימה הרוש

המצרכים

  • 3 ½ כוסות קמח
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • ½ כפית אבקת סודה לשתיה
  • ½ כפית מלח
  • 4 ביצים
  • 1 ½ כוסות סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 3 כפות ברנדי או יין
  • 2 כוסות שקדים לא קלויים
  • 1 ½ כוסות אגוזי לוז לא קלויים
  • ½ כוס חומציות (למי שאוהב)

אופן ההכנה

  • מחממים מראש תנור ל-170 מעלות
  • נערבב בקערה את הקמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה, ומלח.
  • בקערה נפרדת טורפים ביצים, סוכר, סוכר וניל, וברנדי.
  • ניצוק את תערובת הביצים עם תערובת הקמח וללוש עד לבצק אחד וקצת דביק
  • מוסיפים את השקדים ואגוזי לוז וממשיכים ללוש בעדינות עד לפיזור אחיד.
  • אחרי זאת, בידיים רטובות ניצור מהבצק נקניק גדול, משמנים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. משטחים קלות בידיים רטובות לקבלת מלבן 35X20X4
  • נאפה למשך 35-40 דקות על 150 מעלות, לאחר מכן מוציאים מהתנור להתקררות קלה ועם סכין חדה פורסים פרוסות אלכסוניות בעובי 1 ס"מ.
  • נניח על רשת התנור ואופים עוד 25 דקות עד להזהבה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים אל תפספסו!

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements